Antena Căutare

Asia Express, 28 septembrie 2021. Concurenții au avut o noapte albă din cauza misiunii grele: „Simt că mi se scurtează viața”

În ediția a opta de Asia Express concurneții au avut o misiune dificilă, care nu i-a lăsat să se odihnească.

colaj-proba-cocos-asia-express Galerie
Concurneții au înregistrat cântecul cocoșului, în Asia Express | Antena 1

După o cursă lungă, cu misiuni întortochiate, concurneții Asia Express au ajuns să bântuie noaptea cu un cocoș de rasă după ei.

În ediția anterioară, concurneții au fost puși în situația de a prinde 5 găini care purtau pe picior șnururi de o anumită culoare. Fiecare echipă a avut de prins găini cu o culoare dată a șnurului. În schimbul celor 5 găini, concurenții au primit un cocoș în cușcă, renumit pentru cântegul său îndelungat.

Concurneții au primit misiunea de a înregistra cântecul cocoșului, cu scopul de a surprinde cel mai lung „cucurigu”.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Zarug a refuzat să facă o misiune: „Amendați-mă”. Cum și-a justificat gestul

Ce dificultăți au întâmpinat concurenții Asia Express în misiunea de înregistrare a cântecului cocoșului

Noaptea, cocnurenții au mers pe străzile turcești alături de cocoș și, în cele din urmă au găsit locuri de cazare.

Concurenții au întâmpinat dificultăți din cauza misiunii, pentru că înaripatele, deși renumite pentru cântecul lor, nu le-au făcut pe plac echipelor de la Asia Express.

„Cred că mi se scurtează viața câțiva ani buni aici în Asia Express. tau cu un telefon în mână fiert să înregistrez un cocoș cântând”, a spus Mihai Petre despre cocoșul care nu cânta.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Fracesco Paglieri are fobie de păsări. Cum a reacționat în timpul unei probe

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Asia Express, 27 septembrie 2021. Fracesco Paglieri are fobie de păsări. Cum a reacționat în timpul unei probe... Asia Express, 28 septembrie 2021. Ce provocare au primit concurenții la jocul de amuletă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x