Antena Căutare

Asia Express, 29 septembrie 2021. Ce echipe au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă, în ediția a noua a competiției

În ediția cu numărul 9 de Asia Express, are loc Cursa pentru Ultima Șansă, unde trei echipe riscă eliminarea.

concurenti-asia-express-editia-9 Galerie
În ediția a noua de Asia Express 3 echipe intră în Cursa pentru Ultima Șansă | Antena 1

Potrivit regulamentului competiției, la Cursa pentru Ultima Șansă intră automat ultimele două echipe care au ajuns la Irina Fodor în ediția anterioară. A treia echipă este votată de ceilalți concurenți.

La începutul eidției 9 de Asia Express, Irina Fodor a anunțat care a fost cea de-a doua echipă, după Connect-R și Shift, care a obținut imunitatea. Astfel, concurenții au aflat că imuni mai sunt și Zarug și Lorelei. Așadar, cele două echipe nu au putut fi votate pentru a participa la cursa pentru ultima șansă.

Trei echipe intră în Cursa pentru Ultima Șansă, în ediția 9 de Asia Express, sezonul 4

Ultima echipă care a ajuns la Irina Fodor, și care a intrat în cursă, a fost formată din Alexandra și Anca Ungureanu. Penultima echipă a fost formată din Cosmin și Eliza Natanticu. Așadar, acestea au fost primele echipe anunțate la Cursa pentru Ultima Șansă, cea de-a treia fiind supusă votului.

De data aceasta, Irina Fodor a schimbat regulile și nu a mai precizat ordinea sosirii a fiecărei echipe, pentru a nu mai influența votul, având în vedere că la cursa trecută, argumentul votului s-a bazat pe ordinea ajungerii.

Citește și: Prima ceartă între Cosmin și Eliza Natanticu. De la ce a pornit totul: "Da' nu te enerva!"

„Să nu mai spuneți că votați cu antepenultimul”, a explicat Irina Fodor.

Care este a treia echipă care a intrat în Cursa pentru Ultima Șansă, în ediția a noua de Asia Express

Astfel, rând pe rând, echipele au ieșit în față și și-au dat votul. Lupta a afost strânsă pentru că, după ce toată lumea și-a exprimat votul, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, aveau 3 nominalizări, la fel ca Elwira și Mihai Petre.

Irina Fodor a anunțat că departajarea este dată de ordinea în care au ajuns în ediția anterioară la ea. Așadar, prezentatoarea a dezvăluit că antepenultima echipă a fost cea compusă din Mihai și Elwira Petre.

Astfel, cele trei echipe care au intrat la cursa pentru ultima șansă în ediția a noua de Asia Express sunt formate din: Alexandra Ungureanu și Anca Ungureanu, Cosmin Natanticu și Eliza natanticu și Elwira Petre și Mihai Petre.

Citește și: Proba care le-a dat bătăi de cap Elwirei și lui Mihai Petre. Ce au avut de făcut: "Fast, fast!"

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 29 septembrie 2021. Elwira Petre a izbucnit în lacrimi. Motivul pentru care ea și Mihai Petre s-au întrist... Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au dansat, îmbrăcați în costume tradiționale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x