Antena Căutare

Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au avut o misiune caritabilă, în Cursa pentru Ultima Șansă, în cartierul-curcubeu

Concurneții care au participat la Cursa pentru Ultima Șansă au avut o misiune caritabilă, care i-a emoționat.

concurenti-asia-express-editia-9 Galerie
Concurenții Asia Express au dăruit produsele pentru care au munncit în Cursa pentru Ultima Șansă | Antena 1

Cele trei echipe participante la Cursa pentru Ultima Șansă au cunoscut o parte tristă a Turciei: un cartier întreg de oameni săraci.

Concurenții au muncit toată ziua, au cules piersici, au gătit plăcinte și au găsit suc de rodii în urma unei msiiuni, apoi au cărat toate aceste produse până într-un cartier situat la înălțime.

Cartierul avea case colorate și se numește „cartierul curcubeu”, însă povestea oamenilor care locuiesc acolo nu este la fel de veselă.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Elwira Petre a izbucnit în lacrimi. Motivul pentru care ea și Mihai Petre s-au întristat profund

Ce au găsit concurenții Asia Express în cartierul-curcubeu

Concurenții, ghidați de localnicii care cunoșteau mersul societății, au dăruit produsele oamenilor din cartierul curcubeu.

„Față ce văzusem noi pe malul mării, lux, în cartierul ăla, niște copii, niște doamne, ceva nasol”, a descris Cosmin Natanticu peisajul văzut.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au dansat, îmbrăcați în costume tradiționale

Alexandra Ungureanu s-a bucurat nespus pentru că a reușit să facă un bine, după ce a muncit din greu: „Am simțit că misiunea noastră a ajuns într-un pucnt frumos în care dăruim ceva la care am muncit cu greu toată ziua, unor oameni care au mare nevoie de asta și care chiar se bucură. Dimensiunea turistică de jos se topea când urcai. O zonă sărăcăcioasă”, a descris Alexandra Ungureanu.

Cele trei echipe care au intrat la cursa pentru ultima șansă în ediția a noua de Asia Express sunt formate din: Alexandra Ungureanu și Anca Ungureanu, Cosmin Natanticu și Eliza natanticu și Elwira Petre și Mihai Petre.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au gătit un preparat tradițional, în Cursa pentru Ultima Șansă

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au gătit un preparat tradițional, în Cursa pentru Ultima Șansă... Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au primit o misiune „imposibilă”, printre pietre și ruine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x