Antena Căutare

Asia Express, 3 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la Jocul pentru Amuletă. Ce probe au de trecut

Drumul până la Irina Fodor a fost unul foarte lung și plin de peripeții pentru cele opt echipe rămase în competiție. Concurenții au avut de trecut probe spectaculoase, însă doar patru cupluri s-au calificat la Jocul pentru Amuletă.

Irina Fodor-rochie-înflorată Galerie
Drumul până la Irina Fodor a fost unul foarte lung și plin de peripeții pentru cele opt echipe rămase în competiție. Concurenții au avut de trecut probe spectaculoase, însă doar patru cupluri s-au calificat la Jocul pentru Amuletă. | Antena 1

Ziua a fost plină de surprize încă de la primele ore ale dimineții. Cele opt echipe au primit instrucțiunile pentru următoarea misiune de la Irina Fodor și au avut parte de un festin, care nu i-a bucurat atât de mult.

Concurenții au început cursa cu câteva frigărui tucești și au continuat cu prinderea unor țipari. Autostopul a fost o altă problemă care le-a pus în pericol poziția din clasament în cursa pentru amuletă din această seară.

Citește și: Asia Express, 28 septembrie 2021. Zarug și Connect-R, discuții profunde la cina concurenților "imuni". Ce au dezbătut aceștia

Competiția a fost una extrem de strânsă, mai ales pentru faptul că cele opt echipe se aflau la o distanță foarte mică una de cealaltă. Un lucru este evident, dorința concurenților de a ajunge primii la Irina Fodor este una extrem de mare.

Ce echipe se califică la Jocul pentru Amuletă în ediția 10 din sezonul 4 Asia Express

De data aceasta, primele patru echipe care ajung la prezentatoarea TV vor intra în cursa pentru Amuletă. Chiar dacă au găsit mașina și au pornit spre destinație, concurenții nu trebuie să uite că mai au de învățat denumirea unor pietre prețioase.

Irina Fodor a fost cea care a verificat cele 10 poze cu localnicii care au gustat din frigăruile turcești și s-a lăsat cu penalizări. Cosmin și Eliza Natanticu au primit 12 minute penalizare. Connect-R și Shift au primit penalizare 5 minute. Lidia Buble și Estera au primit 10 minute.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Concurenții care au primit imunitatea au mers în mașină către hotel ascultând Biblia

După ce minutele de penalizare au expirat, Cosmin și Eliza Natanticu au fost primii care au intrat la Jocul pentru Amuletă, urmați de Connect-R și Shift. Cea de-a treia echipă care a ajuns la timp a fost cea formată din Lidia Buble și Estera, iar ultima echipă care se califică la cursa de Amuletă este cea formată din Adriana Trandafir și Maria Speranța.

Emi și Cuza, Patrizia Paglieri și Francesco, Mihai și Elwira Petre, Zarug și Lorelei sunt cei care au ajuns la o distanță de mai bine de o oră de ultima echipă care a intrat la Jocul pentru Amuletă.

Încă de când au ajuns la Jocul pentru Amuletă, cele patru cupluri au rămas impresionate de perisajul spectaculos.

Irina Fodor nu a mai stat prea mult pe gânduri și le-a explicat concurenților ce au de făcut: "Jocul nostru de astăzi se va desfășura în jurul poveștii acestei broaște țestoase. Am să vă rog să veniți și să luați fiecare câte o broscuță ca să vedem cum începem jocul."

Cele patru echipe au fost nevoite să își unească puterile de data această și să formeze o altă echipă de patru persoane. Connect-R, Shift, Lidia Buble și Estera au tras culoarea roșu, iar asta înseamnă că vor intra în cursă împreună.

Maria Speranța, Adriana Trandafir, Cosmin și Eliza Natanticu au ales culoarea verde și au pica în aceeași echipă.

"Trebuie să scoateți apă din râu, după să o aruncați dintr-o găleată în alta până reușiți să umpleți recipientul. După ce o echipă va umple recipientul, va putea merge mai departe în joc, iar cealaltă înseamnă că a pierdut. În a doua parte a jocului, cele două echipe care au fost împreună devin adversare.", a mai spus Irina Fodor despre cursa pentru Amuletă.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 3 octombrie 2021. Mihai Petre a țipat la Elwira. Echipele au rămas surprinse de reacția neașteptată a conc... Asia Express, 3 octombrie 2021. Cine a câștigat Jocul pentru Amuletă în ediția zece. Surorile Buble, rivale cu Shift și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x