Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 7. Patrizia Paglieri și Francesco au dezvăluit ce echipă și-ar fi dorită să elimine din Asia Express

În episodul 7 din Asia Mai Târziu, Cuza și Emi s-au bucurat de compania Patriziei Paglieri și a lui Francesco, concurenții din sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților.

patrizia-paglieri-francesco-cuza-și-emi Galerie
În episodul 7 din Asia Mai Târziu, Cuza și Emi s-au bucurat de compania Patriziei Paglieri și a lui Francesco, concurenții din sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților. | Antena 1

Patrizia Paglieri și Francesco sunt invitații speciali din episodul 7 a show-ului Asia Mai Târziu. Cei doi au venit cu zâmbetul pe buze și mai pregătiți niciodată să povestească despre cele mai tari momente de pe din Asia Express - Drumul Împraților.

Citește și: Patrizia Paglieri, despre naturalețe și sinceritate în competiția Asia Express: „Am luat concursul așa cum cred că ar trebui să-l ia toată lumea, ca pe un joc”

Concurenții au surprins cu răspunsurile lor și au trezit în mintea lui Cuza cele mai amuzante amintiri din aventura vieții lor. Aceștia au vorbit despre calimitatea cu care au abordat fiecare situație în parte, despre problemele pe care le-au avut cu autoritățile din Turcia și au răspuns ferm la fiecare întrebare.

„Asia mai târziu” este o emisiune online, disponibilă integral și necenzurat pe AntenaPlay, realizată de Cuza și de Emi. Cei doi concurenți ai seoznului 4 Asia Express promit să aducă publicului „secrete” din culisele reality show-ului „Asia Express” 2021, dar și aspecte care nu s-au văzut la TV!

Citește și: Asia mai târziu, episodul 3. Emi și Cuza, dezvăluiri despre simpatii și antipatii, cu Adriana Trandafir și Maria Speranța

Patriza Paglieri și Francesco au avut parte și de o surpiză neașteptată. Aceștia au fost nevoită să învârtă de o roată și să răspundă sincer la o întrebare, lucru pe care l-au făcut fără nicio ezitare. Concurenta a primit o întrebare puțin mai delicată. Aceasta a trebuit să spună ce echipă ar fi eliminat din competiție, dacă ar fi avut o putere.

Ce echipă ar fi eliminat Patrizia Paglieri și Francesco din Asia Express - Drumul Împăraților

Mama lui Francesco a dezvăluit că ar fi eliminat din Asia Express echipa formată din Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca Ungureanu. Patrizia Paglieri a mărturisit și faptul că are un motiv concret pentru care ar fi procedat așa.

"Cred că pe Alexandra cu mama ei, dar mai mult pe mama ei decât Alexanda, însă sunt la pachet. Nu mi-a plăcut niciodată faptul că multă lumea o menaja pentru care ea are o vârsta știi?", a spus Patrizia Paglieri, completată de Francesco.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 6. Ruby dezvăluie care este echipa ei prefarată din sezonul 4. Ce a mărturisit finalista sezonului 2

"Nimeni nu ne-a obligat sau ne-a dat cu picioarul ca să mergem în Asia Express, cred că a fost o coadă lungă de lume care și-a dorit să meargă pe Drumul Împăraților în locul nostru. Din moment ce eram toți acolo, asta înseamnă că suntem la fel, nu trebuia să aibă nimeni un avantaj pentru că se ține cont de vârstă. Da, asta era", a mai adăugat ea.

Trei lucuri pe care Francesco le-ar schimba în echipa lor dacă ar mai merge în Asia Express

A venit și rândul lui Francesco să răspundă sincer la o întrebare. Tânărul a trebuit să spună trei lucruri pe care le-ar schimba dacă ar mai merge în Asia Express alături de mama lui.

"Partenera", a spus Patrizia Paglieri, vizibil amuzată.

"Poate să fi avut mai multă energie în anumite momente. Mai era o chestie pe care am învățat-o de la Maria. Deci noi niciodată nu ne uitam pe hartă, dacă m-as întoarce aș folosi harta. Și să fim mai calmi în momentele în care citești instrucțiunile pentru misiune", a spus Francesco.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-mai-tarziu

Asia mai târziu, episodul 6. Ruby dezvăluie care este echipa ei prefarată din sezonul 4. Ce a mărturisit finalista sezon... Asia mai târziu, episodul 8. Alexandra Ungureanu și mama ei au spus de ce l-au votat pe Mihai Petre la cursa pentru Ulti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x