Antena Căutare

Asia Express, 31 octombrie 2021. Iulia Albu, gest neașteptat la autostop. Cum i-a surprins pe Cosmin și Eliza Natanticu

Cosmin și Eliza Natanticu au avut parte de o surpriză neașteptată în ediția 26 a sezonului 4 din Asia Express. Cei doi s-au ales cu un nou coechipier pe traseul din această seară, Iulia Albu fiind cea care îi va urma îndeaproape pe concurenți.

iulia-albu-eliza-natanticu-la-autostop Galerie
Cosmin și Eliza Natanticu au avut parte de o surpriză neașteptată în ediția 26 a sezonului 4 din Asia Express. | Antena 1

Cosmin Natanticu, Eliza Natanticu și Iulia Albu au pornit în prima cursă de pe Drumul Împăraților cu mult optimism. Cei doi au primit invitatul special cu mult entuziasm și au plecat la drum cu încredere.

"Bine ai venit în cursă, Iulia!", i-a spus Cosmin Natanticu.

Pentru a ajunge la destinația impusă de Irina Fodor, concurenții au fost nevoiți să facă autostopul. Misiunea a fost una extrem de dificilă pentru cele șase echipe, în mod special pentru soții Natanticu și Iulia Albu, care au fost provocați să găsească o mașină încăpătoare sau cu mai puțini oameni în ea.

Citește și: Asia Express, 31 octombrie. Iulia Albu, apariție surprinzătoare pe Drumul Împăraților. Ce anunț important a făcut Irina Fodor

"Trebuie să o transformăm din ceea ce pare un dezavantaj într-un avantaj", a dezvăluit Eliza despre "pedeapsa" pe care au primit-o.

"Îți dai seama că Natanticu trebuie să găsească o mașină goală ca să plece", a fost detaliul pe care Lidia Buble l-a observat imediat la autostop.

Iulia Albu, gestul de la autostop care i-a surprins pe Eliza și Cosmin Natanticu

Se pare că Iulia Albu le-a purtat noroc soților Natanticu. Vedeta a apelat la strategiile sale pentru a opri cât mai multe mașini la autostop. Totodată, ea și-a surprins coechipierii cu entuziasmul său și implicarea de care a dat dovadă.

"Am avut un mic șoc, chiar nu mă așteptam să se implice așa.", a mărturisit Eliza.

Iulia Albu s-a integrat rapid în echipă și a apelat la gesturi neașteptate pentru a se califica la Jocul de Amuletă. Aceasta și-a luat rolul în serios și a făcut senzație la autostop cu ținuta sa, dar și cu ambiția de a îi ajuta cât mai mult pe Cosmin Natanticu și soția lui.

Citește și: Asia Express, 27 octombrie 2021. Eliza Natanticu, cu lacrimi în ochi pe Drumul Împăraților. Ce lucru a îndurerat-o pe concurentă

"A ieșit leoaica din mine. Din acel moment mi-am dorit ca ei să câștige! (...) Sunt multe mașini care opresc, dar când văd câte persoane suntem, nu vor să ne mai ia", a dezvăluit Iulia Albu.

Într-un final, cei trei au reușit să convingă un șofer să îi ia, însă au stat extrem de înghesuiți în mașină.

"Doamne, mă simt ca în metrou la Drumul Taberei", a spus coechipiera soților Natanticu.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 31 octombrie. Iulia Albu, apariție surprinzătoare pe Drumul Împăraților. Ce anunț important a făcut Irina ... Asia Express, 31 octombrie 2021. Maria Speranța, accidentare dureroasă la Jocul de Amuletă. Cum a reacționat Adriana Tra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x