Antena Căutare

Asia Express, 25 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au dat de un șofer care vorbea română. Cine se afla în mașina

Cosmin și Eliza Natanticu au avut parte de o surpriză la autostop, după ce au îndeplinit proba cu păpușa. Cei doi au dat de un șofer care vorbea limba română foarte bine, iar surpiza a fost și mai mare când au văzut cine se afla în mașină.

cosmin-eliza-natanticu-fac-păpușă Galerie
Cosmin și Eliza Natanticu au avut parte de o surpriză la autostop, după ce au îndeplinit proba cu păpușa. | Antena 1

În ediția 23 a sezonului 4 din Asia Express, cinci echipe au mers mai departe în cursa pe Drumul Împăraților. Adriana Trandafir și fiica ei au câștigat Imunitatea, motiv pentru care nu au mai participat la probe.

Concurenții au avut parte de situații imprevizibile și de misiuni care le-a dat mari bătăi de cap. Se pare că și în Georgia s-au confrutat cu o problemă extrem de des întâlnită, autostopul. După proba pe care au avut-o cu păpușile, cuplurile de vedete au fost nevoite să ajungă într-o altă destinație pentru a se califica la Jocul de Amuletă din următoarea ediție.

Citește și: Asia Express, 25 octombrie 2021. Mihai Petre, la un pas să sară la bătaie pe Drumul Împăraților. Care a fost motivul

Drumul pe care s-au aflat a fost unul puțin populat de localnici, motiv pentru care mașinile au trecut foarte rar pe acolo. Deși au așteptat minute bune la autostop, Cosmin și Eliza Natanticu au avut parte de o surpriză de proporții mari.

Cum au reacționat Cosmin și Eliza Natanticu când au văzut că șoferul vorbește limba română

Norocul le-a surâs soților Natanticu la autostop în Georgia. Cei doi au dat de un localnic care vorbea foarte bine limba română, lucru care i-a suprins din prima clipă. Aceștia nu au stat prea mult pe gânduri și i-au explicat șoferului formatul reality show-ului.

"Vreau să vin, da!!!!", a fost reacția lui Cosmin Natanticu când șoferul i-a răspuns la întrebare.

"Ne luați? Da? (...) Sunteți îngerul nostru", l-a mai completat soția lui.

Chiar dacă bărbatul le-a dezvăluit că vor avea mai multe opriri pe drum, concurenții au insistat și au urcat în mașină. Mai mult decât atât, cei doi au avut parte de o surpriză când au văzut că în autovehicul se afla șoferul pe care l-au întâlnit de dimineață la benzinărie.

Citește și: Asia Express, 24 octombrie 2021. Patrizia Paglieri, reacție nervoasă pe Drumul Împăraților. Eliza Natanticu a dat replici dure

"Ce crezi? Primul om pe care l-am oprit noi de dimineață la benzinărie era în mașină", a spus Cosmin Natanticu.

Concurenții s-au întâlnit pe drum și cu soții Petre, care i-au observat imediat în mașină: "Ăsta e Natanticu"

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 25 octombrie 2021. Mihai Petre, la un pas să sară la bătaie pe Drumul Împăraților. Care a fost motivul... Asia Express, 25 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la cel de-al doilea Joc de Amuletă din Georgia. Ce a anunțat Irina ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x