Antena Căutare

Asia Express, 5 octombrie 2021. Mariei Speranța i s-a făcut rău și a ajuns la perfuzii. Ce veste a primit Adriana Trandafir

Mariei Speranța i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale, în ediția 12 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express. Irina Fodor i-a dat Adrianei Trandafir o vește dureroasă.

adriana-trandafir-maria-speranță-urcă Galerie
Mariei Speranța i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale, în ediția 11 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express. Irina Fodor i-a dat Adrianei Trandafir o vește dureroasă. | Antena 1

Ziua a început în forță pentru concurenții rămași în competiție, în ediția 12 a emisiunii Asia Express de la Antena 1.

Înainte de-a porni însă într-o nouă cursă pentru imunitate, Irina Fodor a anunțat că Maria Speranța nu se simte bine și că a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Mariei Speranța i s-a făcut rău în ediția 12 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, de la Antena 1

„Trebuie să vorbim despre o problemă care a apărut”, a fost vestea complet neașteptată pe care a dat-o îndrăgita prezentatoare a reality show-ului concurenților care așteptau să descopere ce misiuni îi așteaptă de data aceasta.

Maria Speranța, fiica și colega de echipă a actriței Adriana Trandafir, i s-a făcut rău și a ajuns pe mâna doctorilor. Tânăra a avut nevoie de îngrijiri medicale și a făcut perfuzii, fiindcă tensiunea arterială i-a scăzut îngrijorător de mult.

Citește și: Asia Express, 28 septembrie 2021. Adriana Trandafir, confesiune emoționantă despre Maria Speranța și fiul său, Ștefan

Așa cum era de așteptat, Adriana Trandafir a fost extrem de afectată de toată această situație și a sperat că fata ei își va reveni cât mai repede cu putință.

Acesta a fost momentul în care Irina Fodor a anunțat-o pe concurentă faptul că va fi nevoită să continue cursa singură, în ediția 12 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, până când Maria Speranța se va simți mai bine. Totuși, cel mai tare a supărat-o și a îngrijorat-o starea fiicei sale.

În ediția anterioară, Zarug a fost cel care s-a simțit rău și a cerut ajutorul medicilor.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Asia Express, 5 octombrie 2021. Cine a câștigat cursa pentru Amuletă în ediția 12 de pe Drumul Împăraților... Asia Express, 5 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au făcut show la masă. De ce nu au vrut să se mai ridice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x