Antena Căutare

Asia Express, 6 octombrie 2021. Oase s-a epilat cu ceară și a ieșit show. Cum a reacționat

Oase a avut parte de o ședință de epilat în stil turcesc, în ediția 13 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, de la Antena 1.

oase, stand pe scaun pentru epilat cu ceara Galerie
Oase a experimentat pe propria piele epilatul cu ceară, în ediția 13 din sezonul 4 Asia Express | Antena 1

Un moment cu adevărat inedit și amuzant din ediția 13 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express de la Antena 1 a fost atunci când Oase a dorit să „se facă frumos” pentru un festival turcesc și a ajuns pe mâna unui frizer care l-a epilat.

Oase a fost epilat cu ceară și a avut o reacție neașteptată, în ediția 13 din sezonul 4 Asia Express, de la Antena 1

Oase a decis să se pregătească pentru un festival turcesc, în ediția 13 a emisiunii Asia Express. Ajutat de amicul său, aceasta a ajuns pe mâna unui frizer experimentat. Ca să se facă frumos, concurentul a acceptat provocarea și s-a lăsat pe mâna stilistului.

Citește și: Asia Express, 5 octombrie 2021. Cuza l-a tuns pe Emi la chelie. Cum arată concurentul fără păr

Totuși, surpriza a fost extrem de mare atunci când acesta s-a trezit cu o cantitate generoasă de ceară băgată în nas. Aceasta a fost momentul în care coprezentatorul Irinei Fodoi de la Asia Express a realizat faptul că nu există altă scăpare decât...smulsul!

Panica l-a cuprins, dar nici că a mai fost vreo șansă de scăpare. Și uite așa, mișcare după mișcare, Oase a fost epilat în nas, în urechi și pe obraji. La final, acesta a avut chipul roșu ca racul, dar cu siguranță pielea i-a rămas fină.

În timpul acestui răsfăț turcesc, Oase a avut fel și fel de reacții savuroase, ce au stârnit amuzamentul celor din jur.

„Haide mă frate-miu, mă cihnui! Nu vreau să te mai văd în viața mea, băga-mi-aș, mi-a spart urechile!”, a zis acesta la final, luând-o la fugă ca să scape de bărbier.

Citește și: Asia Express, 4 octombrie 2021. Cuza și Emi s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele. Ce a urmat

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum a arătat Oase la final, dar și cum a reacționat acesta la înterg procesul de epilare, în ediția 13 din sezonul 4 Asia Express, de la Antena 1.

Despre sezonul 4 Asia Express

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, care vor spune cele mai spectaculoase povești și tradiții ale locurilor prin care vor trece echipele.

Cele 9 perechi care au fost determinați să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 6 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă, în ediția 13 a competiției... Asia Express, 6 octombrie 2021. Zarug, Shift și Francesco au avut parte de o probă dureroasă. Cei trei au fost epilați c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x