Antena Căutare

Asia Express, 3 octombrie 2021. Cine a câștigat Jocul pentru Amuletă în ediția zece. Surorile Buble, rivale cu Shift și Connect-R

Lidia și Estera Buble, Connect-R și Shift, Cosmin și Eliza Natanticu, Adriana Trandafir și Maria Speranța sunt cele patru echipe care s-au calificat la Jocul pentru Amuletă și au intrat la prima probă.

echipe-joc-de-amuletă-asia-express Galerie
Lidia și Estera Buble, Connect-R și Shift, Cosmin și Eliza Natanticu, Adriana Trandafir și Maria Speranța sunt cele patru echipe care s-au calificat la Jocul pentru Amuletă și au intrat la prima probă. | Antena 1

Cele patru echipe care au intrat în Cursa de Amuletă au avut de parcurs un drum lung, iar surpriza a fost și mai mare când au aflat ce trebuie să facă la prima probă de amuletă din această seară. Aceștia trebuie să scoată găleți de apă din râu și să umple recipentul care le aparține, însă lucrurile nu sunt așa de ușoare pe cât par.

Mai mult decât atât, concurenții sunt nevoiți să meargă cu barcă pe malul celălalt și să găseasc 55 de "ouă" de broaște țestoase. Cuplurile au rămas cu gura căscată când au aflat cât de dificilă este această misiune, însă partea bună este că s-au aliat și au format o echipă de 4 persoane.

Citește și: Asia Express, 28 septembrie 2021. Cine a câștigat amuleta din cetatea Hierapolis: „Nu-mi vine să cred”

Echipa roșie a fost cea care a terminat prima fază a Jocului de Amuletă, iar din aliați vor deveni adversari. Connect-R & Shift și Lidia & Estera Buble sunt cuplurile care continuă lupta pentru amuletă.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Cine a câștigat Jocul pentru Amuletă în ediția 10 din sezonul 4 Asia Express

Cele două echipe rămase în cursă nu au stat prea mult pe gânduri și au plecat pentru a căuta "ouăle" de broască țestoasă. Acestea au primit o hartă care le indică clar locurile în care se află "ouăle".

Concurenții s-au urcat imediat în barcă și au pornit spre malul celălalt pentru a face rost de ceea ce aveau nevoie. Vâslitul le-a dat și de data aceasta bătăi de cap participanților, care nu au știut cum să manevreze barca.

"Orice bărbat știe să vâslească, dar la Asia Express vâslitul devine o problemă de matematică foarte complicată.", a spus Shift cu zâmbetul pe buze.

După ce au găsit "ouăle", concurenții a trebuit să formeze din ele o priamidă perfectă. Lidia Buble și sora ei au fost primele care au ajuns cu "ouăle" de broască țestoasă la Irina Fodor, fapt care le aduce un avantaj mare în cursă.

"Când au ajuns și băieții, stresul și panica au fost mai mari", a spus Lidia Buble.

Cele două echipe au depus un mare efort pentru a face o priamidă perfectă din "ouă", însă Lidia Buble și Estera au fost cele care au câștigat amuleta din ediția 10 a sezonului 4 Asia Express. Concurentele s-au bucurat foarte mult și s-au îmbrățișat.

Citește și: Asia Express, 28 septembrie 2021. Emi și Cuza și-au „donat” avantajul în cursa pentru imunitate. Ce echipă au ales

"Îmi place să câștig. Cele mai fericite", a mai spus artista.

"Ne ofticăm că nu reușim să luam amuletele astea, dar nu e timpul pierdut. Asta este! Slavă Domnului că nu a fost Mihai Petre la a doua amuletă", a spus Connect-R, completat după de Shift.

Care sunt regulile pentru sezon 4 din Asia Express

Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Cuplu care va ajunge primul la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă.

Asia Express, 3 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la Jocul pentru Amuletă. Ce probe au de trecut... Asia Express, 3 octombrie 2021. Lidia și Estera Buble au negociat cu un turc. Ce au primit concurenții pentru următoarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x