Antena Căutare

Asia Express, 8 noiembrie 2021. Concurenții s-au lăsat machiați de localnici. Cum arată băieții cu creion negru la ochi

Cea de-a doua zi din Iordania le-a adus concurenților o mulțime de surprize, situații neașteptate și peisaje spectaculoase, însă cursa de pe Drumul Împăraților continuă cu noi provocări și o recompensă rece, beri Ursus.

concurenții-asia-express-iordania Galerie
Cea de-a doua zi din Iordania le-a adus concurenților o mulțime de surprize, situații neașteptate și peisaje spectaculoase, însă cursa de pe Drumul Împăraților continuă cu noi provocări. | Antena 1

Concurenții au început să ajungă, rând pe rând, în locul impus de Irina Fodor, unde erau așteptați cu nerăbdare. Cele cinci echipe au primit noi instrucțiuni pentru următoarele probe de la Cetatea Petra.

Cuplurile de vedete au aflat detalii neașteptate despre beduini, dar și despre provocările care îi așteaptă pe Drumul Împăraților. Așadar, una dintre misiuni i-a provocat pe concurenți să vândă suveniruri, însă nu înainte de a se aranja asemeni beduinilor din această zonă.

„Machiajul beduinilor este frumos, în felul lui. Se dădeau cu un creion negru. Îți făcea privirea mai seducătoare, cucereai mai ușor”, a spus Estera Buble.

Un lucru pe care foarte puțini l-au știut despre acest proces este că ajută la creșterea genelor și curăță ochiul.

Cum au reacționat concurenții la proba în care s-au lăsat machiați

Deși fetele au fost încântate de ideea creionului negru la ochi, băieții de la Asia Express nu au fost la fel de fericiți. Cosmin Natanticu a acceptat cu greu proba și „s-a lăsat pe mâna” beduinilor pentru a fi machiat.

„Am jucat în foarte multe roluri de-a lungul timpului și dacă urăsc ceva, iar fetele de la machiaj știu, este să te apropii cu creionul de ochiul meu. Deși nu poți, trebuie să mă ții legat de mâini și de cap.”, a dezvăluit Cosmin Natanticu.

De asemenea, Emi nu s-a putut abține la machiaj și a vărsat câteva lacrimi din cauza proceduri: „Mie când îmi atinge cineva ochiul, nu mai pot, am plâns instant”

Citește și: Asia Express, 8 noiembrie 2021. Eliza Natanticu a făcut senzație cu vocea sa în Iordania. Vizitatorii de la Petra au filmat-o

Misiunea a fost una extrem de dificilă pentru Cosmin Natanticu, Emi și Mihai Petre. Cei trei s-au lăsat cu greu machiați, însă rezultatul a fost unul de-a dreptul spectaculos. Concurenții au surprins pe toată lumea cu noul lor look seducător.

„E chinuitor, e dureros, e neplăcut! Nu înțeleg de ce ai face asta. Chiar te durea, eu nu mai puteam acolo, voiam să scap mai repede”, a spus Mihai Petre.

„Mihai Petre arăta de 1000 de ori mai bine decât mine”, a fost replica Esterei Buble.

Concurenții din Asia Express au primit o recompensă din partea Irinei Fodor în Iordania

Cele cinci echipe au terminat cu brio probele de la Cetatea Petra și s-au întors la Irina Fodor pentru a obține următorul plic, dar și pentru a afla ordinea în care vor pleca în noua misiune de pe Drumul Împăraților.

Prima echipă care a vândut cele mai multe suveniruri și a strâns cei mai mulți bani a fost cea formată din Eliza și Cosmin Natanticu. Cei doi au primit o trăsură cu care să meargă în următoarea probă, o doză de bere Ursus și un plic.

Fețele concurenților au fost memorabile când au văzut ce recompensă a primit Cosmin Natanticu, semn că berile Ursus sunt extrem de râvnite în rândul participanților.

Citește și: Asia Express, 8 noiembrie 2021. Ce mesaj au găsit Adriana Trandafir și Maria Speranța de la primele gazde din Iordania

Mihai și Elwira Petre au plecat pe locul 2 în cursă, urmați de Adriana și Maria Speranța. Pe locul 4 au pornit Lidia și Estera Buble, iar pe ultimul loc Cuza și Emi.

La final, toți concurenții au primit din partea Irinei Fodor câte o doză de bere Ursus pentru a o savura cu plăcere.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 8 noiembrie 2021. Eliza Natanticu a făcut senzație cu vocea sa în Iordania. Vizitatorii de la Petra au fil... Asia Express, 8 noiembrie 2021. Eliza și Cosmin Natanticu s-au certat la autostop. Ce a enervat-o pe concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x