Antena Căutare

Asia Express, 9 noiembrie 2021. Adriana Trandafir și Eliza Natanticu au făcut spectacol în costume de baie la o probă din Iordania

Adriana Trandafir și Eliza Natanticu au făcut spectacol cu ținutele lor în ediția 32 a sezonului 4 din Asia Express. Concurentele au îmbrăcat costumele de baie pentru a îndeplini o probă de la malul Mării Moarte.

eliza-cosmin-natanticu-adriana-maria-speranța-în-iordania Galerie
Adriana Trandafir și Eliza Natanticu au făcut spectacol cu ținutele lor în ediția 32 a sezonului 4 din Asia Express. | Antena 1

Jocurile de Amuletă din Iordania s-au ținut până acum în apă, însă a venit rândul tuturor concurenților să îndeplinească probe la malul Mării Moarte. Vedetele au îmbrăcat costumele de baie și au făcut spectacol cu aparițiile lor senzaționale.

Telespectatorii au stat cu sufletul la gură în timpul cursei, însă nu și-au mai putut lua ochii de la Adriana Trandafir, Eliza Natanticu, Maria Speranța, Elwira Petre, Lidia Buble și Estera. Fetele au reușit să impresioneze pe toată lumea cu aspectul fizic și ținutele neașteptate.

Misiunile de la malul mării au venit ca o adevărată surpriză pentru cele cinci echipe rămase în competiție, mai ales pentru că temperaturile extreme și-au pus rapid amprenta asupra lor.

Adriana Trandafir, apariție neașteptată în costum de baie la 65 de ani

Adriana Trandafir a surprins pe toată lumea cu apariție neașteptată la Asia Express. Actrița a fost nevoită să participe la o probă care s-a desfășurat la malul Mării Moarte, însă costumul său de baie a întors toate privirile telespectatorilor.

Concurenta a îmbrăcat un costum de baie negru, fără bretele și dintr-o singură piesă. Ținuta i-a scos în evidență cele mai ascunse forme ale corpului și a demonstrat că arată foarte bine la 65 de ani.

Citește și: ​Asia Express, 7 noiembrie 2021. Irina Fodor, Elwira Petre, Lidia și Estera Buble, apariție spectaculoasă în costume de baie

De asemenea, Adriana Trandafir a apelat la o eșarfă cu care și-a acoperit capul de razele puternice ale soarelui. Un lucru este evident, actrița își menține aspectul fizic de invidiat și frumoasele trăsături ale feței.

Eliza Natanticu, surprinsă într-o pereche de bikini minusculi pe Drumul Împăraților

Soția lui Cosmin Natanticu este o prezență deosebită și discretă, însă în ediția 32 a sezonului 4 din Asia Express a întors toate privirile cu apariția sa memorabilă. Deși nu îi place să își scoată formele provocatoare în evidență prin ținute sexi, Eliza Natanticu a încântat publicul cu un costum de baie incendiar.

Concurenta a apelat la un sutien negru și o pereche de bikini roz care i-au scos în evidență atuurile fizice. Aceasta se mândrește cu un decolteu generos, picioare subțiri și o talie de invidiat.

Citește și: Asia Express, 24 octombrie 2021. Proba care a pus în dificultate concurenții. Ce au pățit Cuza și Emi în prima etapă din Georgia

Vedeta nu a renunțat nici la ochelarii de soare și eșarfa care îi acoperea capul. Totodată, soția lui Cosmin Natanticu a făcut spectacol la malul Mării Moarte cu aspectul fizic și frumoasele trăsături ale feței.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 9 noiembrie 2021. Concurenții au vorbit despre lucrurile josnice pe care le-au făcut. Ce secrete au ieșit ... Asia Express, 9 noiembrie 2021. Adriana Trandafir a fost în moarte clinică, chiar de ziua ei. Ce destainuiri a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x