Antena Căutare

Asia Express, 7 noiembrie 2021. Irina Fodor, Elwira Petre, Lidia și Estera Buble, apariție spectaculoasă în costume de baie

Primul Joc de Amuletă din Iordania a venit cu o mulțime de surprize pentru cele două echipe care s-au calificat, dar și pentru telespectatori. Lidia Buble, Estera, Elwira Petre și Irina Fodor au făcut spectacol în cele mai provocatoare costume de baie.

lidia-buble-estera-irina-fodor-elwira-petre-deșert Galerie
Primul Joc de Amuletă din Iordania a venit cu o mulțime de surprize pentru cele două echipe care s-au calificat, dar și pentru telespectatori. | Antena 1

Prima zi din Iordania a început în deșert și a continuat la malul Mării Roșii cu un Joc de Amuletă de-a dreptul spectaculos. Echipele au fost nevoite să își arate abilitățile de înotători și să își depășească limitele fizice.

Cursa a fost una strânsă și a ținut cu sufletul la gură telespectatorii, însă ținutele fetelor nu au putut să treacă neobservate. Lidia Buble, Estera, Irina Fodor și Elwira Petre au atras toată atenția publicului cu costumele lor de baie.

Cum și-a făcut apariția Irina Fodor la primul Joc de Amuletă din Iordania

Prezentatoarea de la Asia Express a făcut senzație în ediția 30 a sezonului 4 din cel mai dur reality show. Irina Fodor și-a făcut apariția într-un costum de baie provocator pentru prima oară în fața camerelor de filmat, chiar la malul Mării Roșii.

Ținuta a întors toate privirile telespectatorilor și i-a scos în evidență cele mai frumoase forme ale corpului. Costumul de baie dintr-o singură piesă i-a pus într-o lumină bună picioarele subțiri, talia de invidiat și decolteul generos.

De asemenea, Irina Fodor a asortat costumul de baie cu câteva bijuterii și un machiaj discret, care s-au potrivit de minune cu piesa vestimentară. Totodată, prezentatoarea TV a făcut furori cu apariția sa, mai ales pentru că astfel de imagini cu ea sunt extrem de rare.

Citește și: Asia Express, 7 noiembrie 2021. Cine a câștigat prima amuletă din Iordania. Cum au reacționat concurenții

Elwira Petre, costumul de baie animal print care i-a evidențiat silueta de invidiat

Elwira Petre este o prezență discretă și preferă să stea cât mai departe de ochii curioșilor, însă a reușit să surprindă pe toată lumea în prima sa zi a etapei opt din Asia Express. La Jocul de Amuletă, concurenta a îmbrăcat un costum de baie animal print dintr-o singură piesă, care a oferit o priveliște impresionantă asupra formelor sale.

Soția lui Mihai Petre a arătat fabulos în ținuta provocatoare. De asemenea, costumul de baie i-a evidențiat silueta de invidiat, frumoasele trăsături ale feței, picioarele subțiri și bronzul perfect.

Citește și: Asia Express, 7 noiembrie 2021. Mihai Petre a luat din greșeală rucsacul Lidiei Buble. Ce a spus că va face cu lucrurile ei

Concurenta nu a uitat să se ferească de soarele puternic din Iordania cu ajutorul unor ochelari superbi și a unei eșarfe puse pe cap.

Lidia și Estera Buble, costumele de baie care au întors privirile tuturor

Surorile Buble au făcut furori la malul Mării Roșii. Cele două au îmbrăcat cele mai sexi costume de baie, care au întors toată atenția privitorilor și a telespectatorilor.

Estera Buble a îmbrăcat un costum de baie galben, care a dovedit faptul că arată de-a dreptul spectaculos după două nașteri. De asemenea, Lidia Buble s-a decis să o întreacă pe sora ei și a apelat la o ținută incendiară.

Artista și-a făcut apariția într-un costum de baie negru și decoltat care i-a scos în evidență posteriorul bombat, talia de viespe și picioarele subțiri. Totodată, concurentele nu au renunțat nici la accesoriile ce le-a „protejat” de soare.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 7 noiembrie 2021. Cine a câștigat prima amuletă din Iordania. Cum au reacționat concurenții... Asia Express, 7 noiembrie 2021. Adriana Trandafir a dat de o româncă la prima cazare în Iordania. Mihai Petre a avut o s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x