Asia Express

LUNI ȘI MARȚI - 20.00

Asia Express, conflict puternic între concurenți. Vica Blochina a izbucnit în lacrimi: "Nu mai suport!"

 

Conflict puternic între concurenți. Competiția este din ce în ce mai grea, iar vedetele fac cu greu față provocărilor. Ajunși în Cambodgia, în prima etapă, cei opt rămași în cursa "Asia Express" au avut de întâmpinat numeroase probe care le-au pus nervii la grea încercare.

Primul impact cu cea mai săracă țară din Asia îi descurajează, iar reticența localnicilor de a-i ajuta îi va îngreuna în îndeplinirea probelor, care par să fie din ce în ce mai dificile. 

N-au lipsit nici certurile dintre ei, Vica izbucnind în hohote de plâns. Chiar și așa, norocul le-a surâs Vicăi Blochina și Danielei Crudu, căci, deși au fost propuse pentru eliminare, au fost salvate de dragonul verde din cutia neagră.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vică Blochina şi Daniela Crudu. Raluka şi Ana Baniciu sunt cei opt aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro de la ASIA EXPRESS

➡️ Urmăreşte Asia Express online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJog

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe