Antena Căutare

Asia Express, conflict puternic între concurenți. Vica Blochina a izbucnit în lacrimi: "Nu mai suport!"

Asia Express, conflict puternic între concurenți. Competiția este din ce în ce mai grea, iar vedetele fac cu greu față provocărilor. Ajunși în Cambodgia, în prima etapă, cei opt rămași în cursa "Asia Express" au avut de întâmpinat numeroase probe care le-au pus nervii la grea încercare.

Conflict puternic între concurenți. Competiția este din ce în ce mai grea, iar vedetele fac cu greu față provocărilor. Ajunși în Cambodgia, în prima etapă, cei opt rămași în cursa "Asia Express" au avut de întâmpinat numeroase probe care le-au pus nervii la grea încercare.

Primul impact cu cea mai săracă țară din Asia îi descurajează, iar reticența localnicilor de a-i ajuta îi va îngreuna în îndeplinirea probelor, care par să fie din ce în ce mai dificile.

N-au lipsit nici certurile dintre ei, Vica izbucnind în hohote de plâns. Chiar și așa, norocul le-a surâs Vicăi Blochina și Danielei Crudu, căci, deși au fost propuse pentru eliminare, au fost salvate de dragonul verde din cutia neagră.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vică Blochina şi Daniela Crudu. Raluka şi Ana Baniciu sunt cei opt aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro de la ASIA EXPRESS.

VĂ MULŢUMIM! ,,Asia Express”, lider detașat de audiență: peste două milioane de telespectatori au urmărit prima etapă di... Înduioșător! Liviu Vârciu, așa cum nu l-ați mai văzut: A început să plângă ca un copil atunci când a citit o scrisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x