Antena Căutare

Imunitatea este a lor! CRBL și Oase, în culmea fericirii: „În sfârșit nu ne mai votează nimeni la cursa pentru ultima șansă”

CRBL și Oase au câștigat imunitatea. Cei doi concurenți sunt fericiți că nu îi vor mai vota nimeni la cursa pentru ultima șansă.

Cursa pentru imunitate a luat sfârșit! CRBL și Oase nu-și mai încap în piele de fericire: ,,Doamne, nu m-am bucurat nici când eram mic și îl vedeam pe Moș Crăciun, așa cum m-am bucurat când l-am văzut pe boul asta''

CRBL și Ștefan sunt surprinși de discrepanțele din trafic care au loc în acest oraș. Uneori nu ai loc să miști un deget, iar alteori este liber să te poți plimba lejer.
Tensiunea este la cote maxime, căci traficul îi pune în mare dificultate.

Oare ce echipă va ajunge prima la destinație?

George și Oase au ajuns primii în zona mall-ului la care trebuia să ajungă, dar CRBL și Ștefan au atins primii steagul și au ajuns într-o suflare la Gina.
Emoțiile nu se termină aici, căci echipa care urmează să câștige imunitatea trebuie să se reîntregească în formula originală, astfel primii membrii din aceeași echipă care ajung, câștigă imunitatea.

Bucuria a continuat pentru CRBL, căci el a fost primul care a ajuns la mall, dar și Oase a ajuns în timp util, astfel încât, echipa lui să câștige imunitatea.

Chiar dacă dezamăgirea a fost mare pentru unele echipe care își doreau cu tot dinandinsul să câștige, reîntâlnirea cu toți concurenții, a mai diminuat din supărare.

Cocuța și Paul Ipate au avut un moment excepțional de fairplay, călcând împreună steagul în fața colegilor. După ce au funcționat ca o echipă, aceștia nu și-au dorit să se întreagă la ultimul pas făcut.

Traficul din India este infernal, concurenții ajung la destinație extrem de greu. Bogdan Boantă: ,,E o nebunie totală, m... Surpriză de proporții pentru toți concurenții de la Asia Express! Gina Pistol le oferă o noapte la hotel și o masă cum n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x