Antena Căutare

Florin Ristei și fratele său au marcat o premieră la Asia Express, în sezonul 3! Ce au reușit să facă

Una dintre echipele care participă la Asia Express sezonul 3 este cea formată din Florin Ristei și fratele său mai mare, Dan! Drumul Comorilor nu a fost lipsit de situații dificile, provocări la tot pasul și momente de adrenalină pură!

Florin Ristei și fratele său au marcat o premieră la Asia Express, în sezonul 3! Ce au reușit să facă Galerie
Florin Ristei și fratele său pornesc pe Drumul Comorilor de la Asia Express, sezonul 3

Cu puțin timp înainte de a pleca pe Drumul Comorilor de la Asia Express, Florin Ristei era speriat de faptul că o să fie nevoit să facă autostopul. Lucrurile s-au schimbat de îndată ce a ajuns acolo, fiindcă adrenalina și dorința nebună de-a face față cu brio diferitelor provocări din sezonul 3 l-au făcut să se descopere mai mult și să se adapteze chiar și la cele mai dificile condiții!

Frații Ristei au mai dezvăluit faptul că mizează pe relația lor în această competiție, pe care o văd ca fiind una puternică.

Chiar cu puțin timp înainte de premiera sezonului 3 al emisiunii Asia Express, Florin Ristei a făcut dezvăluiri incredibile despre Drumul Comorilor!

Florin Ristei și fratele său au marcat o premieră la Asia Express, în sezonul 3! Ce au reușit să facă

Florin Ristei și fratele său pornesc pe Drumul Comorilor de la Asia Express, sezonul 3

Florin Ristei, acordând un interviu după aventura de la Asia Express, sezon 3

Mulți au crezut că cei doi se vor certa, fiindcă tensiunea își poate spune cuvântul în cursa contracronometru. În mod paradoxal, Florin Ristei a mărturisit că lucrurile nu au stat deloc așa:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Care a fost cel mai mare chin îndurat la Asia Express, în sezonul 3?

„Căldura a fost cel mai mare chin, cu mâncarea nu am avut vreo problemă. Fratele meu, la fiecare probă mai ciudată, mai cerea o porție, să fie sigur că a gustat și că a trecut proba. În rest nu am avut alte probleme. Nu am avut nici dor de casă, nici nimic. Amândoi suntem obișnuiți să fim plecați foarte mult. Eu am plecat de acasă la 18 ani, fratele meu a fost plecat pe vas mulți ani. Lui i-a fost dor de familie și de aia mică, dar cel mai greu ne-am descurcat cu căldura”, a povestit Florin Ristei.

Sezonul 3 Asia Express pleacă la drum cu patru ediții consecutive, pe 15, 16, 17 și 18 februarie și are la linia de start 9 echipe: chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Nu rata premiera sezonului 3 Asia Express, sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1

Imagini în avanpremieră din sezonul 3 al emisiunii Asia Express! Drumul Comorilor pune vedetele la grea încercare... Exclusiv! Asia Express, sezonul 3. Lui chef Sorin Bontea i-a venit să îl muște pe Răzvan Fodor! Motivul te va face să râ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x