Antena Căutare

Imagini în avanpremieră din sezonul 3 al emisiunii Asia Express! Drumul Comorilor pune vedetele la grea încercare

18 vedete au lăsat confortul de acasă şi au pornit în aventura vieţii, la cel mai dur reality show de până acum: Asia Express! Drumul Comorilor e plin de provocări, iar cursa contracronometru îi poartă pe concurenţi prin Filipine şi Taiwan. Iată imagini în avanpremieră din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, care începe sâmbătă, la ora 20:00, la Antena 1!

Călătoria extremelor pentru cele nouă cupluri de vedete plecate pe tărâm asiatic, dar şi pentru din echipa de filmare.

Într-o singură zi, concurenţii au avut de parcurs o rută de peste 9 ore plină de serpentine periculoase, de 180 de grade.

Chiar şi cei care nu ştiau ce înseamnă "să ai rău de maşină" au aflat acum. Pentru alţii, Drumul Comorilor de la Asia Express a fost o probă de rezistenţă şi un test de imaginaţie.

Imagini în avanpremieră din sezonul 3 al emisiunii Asia Express! Drumul Comorilor pune vedetele la grea încercare

Oase și Gina Pistol, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Oase și Gina Pistol, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Sezonul 3 Asia Express pleacă la drum cu patru ediții consecutive, pe 15, 16, 17 și 18 februarie și are la linia de start 9 echipe: chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Întreaga aventură de pe Drumul comorilor o descoperiţi începând de sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, când Asia Express revine la Antena 1!

„Asia Express”, sezonul 3. Top 7 curiozități uimitoare despre Taiwan! Dansatoare la bară, la înmormântări, și frică teri... Florin Ristei și fratele său au marcat o premieră la Asia Express, în sezonul 3! Ce au reușit să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x