Antena Căutare

Probă grea la Asia Express! Vedetele au cărat găleți cu apă pe scări! Robert: "Este cea mai grea proba de până acum!"

CRBL, Ana Morodan, Șerban Copoț și Cocuța, rămași cu Gina Pistol, au primit că misiune să găsească cinci vase în care se află logo-ul "Asia Express". De clasamentul obținut de Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț, în urma jocului, va depinde soarta în cursă a colegilor de echipă.

Tensiune și emoții mari la proba vaselor cu apă! Concurenții au de depus mult efort fizic pentru a reuși să depășească această provocare: "Ce bine îmi stă cu două găleți în mână, să mă bată mama!"

CRBL, Ana Morodan, Șerban Copoț, Robert și Cocuța, rămași cu Gina Pistol, au primit că misiune să găsească cinci vase în care se află logo-ul "Asia Express". De clasamentul obținut de Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț, în urma jocului, va depinde soarta în cursă a colegilor de echipă.

Această probă a fost una extrem de solicitantă în care concurenții au depus mult efort fizic ca să o îndeplinească. Aceștia au avut de umplut cu apă din lac câte două găleți, pe care trebuia să o verse în niște vase goale așezate la distanță mare unele de altele. 5 dintre ele aveau capace cu logo-ul "Asia Express", pe care dacă le găseau, își ajutau colegii de echipă să plece mai departe. Fiecare a avut de găsit un singur capac, dar se pare că această misiune a fost una cât se poate de grea, concurenții aflându-se parcă într-un labirint.

Cel care a găsit primul capacul a fost CRBL, fiind mânat pe tot parcursul probelor să câștige. Următoarea a fost Cocuța, provocându-i o mare bucurie lui Bogdan.

Ana Morodan: "Este o probă de noroc"

Urmărește momentul video integral și află clasamentul câștigătorilor:

Aventura vedetelor din Asia Express continuă! CRBL: "Am testat pentru prima oară spălatul pe dinți la drum! La chiu... Oase, zugrav de ocazie: "Numai var nu am mai făcut eu în India. Să văd casa cui o vopsesc"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x