Antena Căutare

Binecuvântată imunitate! Surpriză de proporții. Gina anunță echipa câștigătoare: „Voi ați fost cei mai buni în această etapă!”

Misiunile pentru imunitate au fost infernale. Evident, nu este nicio noutate pentru că fiecare metru din Drumul Elefantului este presărat cu multe capcane, care poate descuraja pe oricine. Imunitatea de azi are doi proprietari merituoși, dar puțin triști

Misiunile pentru imunitate au fost infernale. Evident, nu este nicio noutate pentru că fiecare metru din Drumul Elefantului este presărat cu multe capcane, care poate descuraja pe oricine. Imunitatea de azi are doi proprietari merituoși, dar puțin triști.

Gina Pistol adună echipele și face mare anunț. Câștigătorii de etapă sunt: Ana Morodan și Adrian Teleșpan, cei care s-au întors în concurs grație unui „wild card” oferit de plecarea perechii Jojo și Paul Ipate. Beneficiind și de accidentarea lui Oase, cei doi câștigători au reușit să ducă misiunile bun sfârșit, să treacă peste dificultățile întâlnite și să ajungă la destinație: „Aveam nevoie de imunitatea asta, dar suntem și puțin triști. Ne pare tare rău pentru ceea ce i s-a întâmplat lui Oase. Chiar nu am vrut să se întâmple așa ceva pentru că este un tip foarte ok”, a spus Ana Morodan.

De partea cealaltă, rănitul Oase a încercat să-și ascundă nemulțumirea și să transforme întregul episod într-un motiv de amuzament: „Vestea bună este că nu vom mai da peste ei în viitorul imediat. O să continuăm în această formulă, chair dacă ne va fi foarte greu în condițiile actuale”.

Oase se întoarce ca un adevărat erou! Cu piciorul în ghips, e gata de luptă. Concurenții trăiesc o mare umilință!... Jojo, dezvăluiri despre starea lui Paul Ipate, după retragerea din Asia Express! Ce le-a transmis celor care i-au critic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x