Antena Căutare

„Să dormiți cu șobolani! Ea crede că Terra este făcută astfel încât să îi fie bine!”. S-a votat pentru „Ultima Șansă” și s-a lăsat cu atacuri, la „Asia Express”

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, au votat pentru „Ultima Șansă”, în cea de-a 16-a ediție a emisiunii, și s-a lăsat cu atacuri și supărări.

„Blondele sunt un pic prea relaxate. Cred că nu știu ce le așteaptă. Cu siguranță nu vor mai obține imunitatea. Voi face eu tot posibilul să nu o mai obțină. Dacă aș putea, aș vota ambele echipe – și Radu cu Abagiu, și blondele”, a spus Florin Ristei, înainte de a vota.

„Le dau unfollow și block blondelor!”, a spus Speak, când Carmen Grebenișan și Alina Ceușan i-au votat pe el și Ștefania.

„Ștefania trebuie să ia contact cu viața reală. Ea crede că planeta Terra este alcătuită în așa fel încât ei să îi fie bine. Toți oamenii sunt figurație în filmul vieții ei. Lasă să vadă că viața e o luptă!”, a spus și Lia Bugnar, despre Ștefania.

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, au dat de bogătași! Au avut parte de mari surprize! Cum au fost tratați. „Ne-am pus ca râia” – VIDEO

Speak le-a dorit celor care l-au votat să doarmă numai cu gândaci și șobolani.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania, Adda și Cătălin sunt sunt cele trei echipe care vor intra în cursa pentru ultima şansă!

Cine pe cine a votat la cursa pentru ultima șansă, aflați din clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3, ediția 16.

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, au dat de bogătași! Au avut parte de mari surprize! Cum au fost tratați. „Ne-... „Eu dacă nu mor azi, nu mai mor!”. Sudoku, dar cu fructe, în prima probă pentru Ultima Șansă, la „Asia Express”, sezonul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x