Antena Căutare

Carmen Grebenișan este aproape gata de nuntă! Și-a găsit nașii la „Asia Express”, sezonul 3! Video

Carmen Grebenișan este aproape gata de nuntă. Și-a găsit nașii la „Asia Express”, sezonul 3, după ce doi dintre rivalii ei de pe „Drumul Comorilor” s-au oferit să o cunune.

Mai exact, Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, i-au spus lui Carmen Grebenișan, în direct, la „Răi da' Buni” , că îi pot fi ei nași, atunci când își va găsi sufletul pereche.

Discuția a porit de la faptul că Adda a recunsocut că îl apreciază pe Cătălin Rizea, deoarece îi este „sprijin” în cele mai grele momente – cum a fost cel în care ea a suferit un atac de panică, în „Asia Express”, sezonul 3, la o cursă pentru ultima șansă.

Adda a făcut un atac de panică! Apele învolburate au terifiat-o pe concurentă! „Dau cu vâsla de pământ, calmează-te”

„Eu fără Cătălin nu aș fi reușit să trec peste această cursă. M-am gândit înainte să intră, în caiac că plecăm acasă, că nu vreau să mor. Eu sunt foarte panicoasă și mă pierd foarte repede. Câtă este sprijinul meu, mereu”, a spus Adda.

„Putem să fim noi nași!”, i-a spus Adda lui Carmen Grebenișan.

Lia Bugnar, după ce le-a „săpat” pe Carmen Grebenișan și Alina Ceușan la „Asia Express”, sezonul 3. De ce nu le-a cerut ... Un nou personaj își face apariția în Asia Express! Irinel Columbeanu, "handicapul" care îi va însoți pe Alex A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x