Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Burlacul

Asia Express, sezonul 3. Emoții mari în cursa pentru prima imunitate. Cine și-a asigurat locul în etapa următoare a show-ului 

Cine și-a dorit imunitatea a fost nevoit să ducă o luptă cu propriile capricii și temeri. Din dorința de a merge mai departe în Asia Express - sezonul 3, echipele au dat totul și au făcut tot posibilul să ajungă primele la punctul de control, unde Gina Pistol le-a așteptat cu zâmbetul pe buze și multe încurajări. 

Emoții mari în cursa pentru prima imunitate. Cine și-a asigurat locul în etapa următoare a show-ului

Antena 1

La capătul pământului, în Filipine, echipele formate din Cuplurile formate din Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Speak și Ștefania, Adda și Cătălin Rizea, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Florin Ristei și Dan Ristei, Maria Buză și Lia Bugnar, Alex Velea și Mario Fresh și Nico și Alexandra Matei au trăit aventura vieții lor în Asia Express: Drumul Comorilor.

Sezonul 3 a debutat cu un șoc cultural pentru participanți. Echipele au fost aruncate direct în acțiune, într-un ritm de cursă infernală.

Prima zi a marcat primul joc pentru amuletă. Competiția a fost strânsă, Abagiu și Radu a fost cei care au câștigat primii 1000 de Euro puși în joc, avantajul de a pleca mai departe sărind misiunea de start, dar și dreptul de a nominaliza echipa care să vâslească barca cu velea... iar "onoarea" i-a revenit lui Alex Velea.

Prima noaptea de cazare în Filipine

Odată cu apusul soarelui, echipele au fost nevoie să își caute cazare, iar misiunea nu a fost una ușoară. Rând pe rând, vedetele au făcut cunoștință cu refuzurile repetate ale localnicilor, dar și cu sentimentul de neputință și teamă.

Lia și Maria s-au bucurat mărinimia localnicilor și au primit din partea unei fetițe adorabile banane.

La polul opus, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au făcut tot posibilul să îi cucerească pe localnici cu șarmul lor, însă nu le-a fost ușor să își găsească adăpost pentru o noapte.

Nico și fiica sa, Alexandra, și-au dorit să doarmă într-un loc primitor și confortabil, însă orașul în care au poposit la finalul cursei nu s-a dovedit a fi unul primitor.

O să dormim pe străzi câteva săptămâni bune, a remarcat cu sarcasm Sorin Bontea.

Frații Ristei nu au fost prea pretențioși și au reușit să își găsească cazare la o familie cu 26 de membri. Condițiile nu au fost de lux, dar cei doi au apreciat ospitalitatea lor.

Citește și: Andi Constantin este Burlacul, în curând, la Antena 1

Villa Elma, locul unde Gina Pistol a acordat prima imunitate din Asia Express: Drumul Comorilor

Pentru unii, noaptea a fost un sfetnic bun, însă alții au reușit cu greu să se remonteze după prima noapte petrecută într-o casă filipineză.

Obosiți, dar dispuși să ajungă rapid la următorul punct de control, concurenții au încercat să își intre în ritm și să găsească rapid o mașină atunci când au primit semnalul de la Gina Pistol.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Pentru că drumul spre prima imunitate nu putea fi ușor, prezentatoarea i-a anunțat pe "simpaticii săi" că mai au de făcut o oprire până la destinația finală, Villa Elma.

Rând pe rând, concurenții au pornit la drum și au descoperit noua provocare pregătită de Gina. Și cum prima imunitate nu se uită niciodată, aventura concurenților nu a fost lipsită de peripeții.

Autostopul nu e treabă ușoară, dar cu multă determinare și optimism, toate echipe au reușit să ajungă în Lucban, unde au avut de ornamentat o stradă cu lampioane colorate, realizate din foițe subțiri din pastă de orez.

Aflați într-o cursă contracronometru, care de cele mai multe ori le-a întunecat rațiunea, concurenții au avut discuții în contradictoriu, s-au enervat, au alergat și s-au agitat, unicul lor scop fiind să ajungă primii la Gina,

După o cursă epuizantă, care le-a testat limitele, echipele au ajuns la destinația specificată de Gina, însă prezentatoarea nu a fost ușor de găsit.

Nici urmă de Gina! Oamenii ăștia ne-au pus să facem ceva greu, că emisiunea asta e grea! a fost concluzia lui Alex Velea.

Concurenții au avut de urcat multe trepte cu ghiozdanele în spate. Drumul nu a fost ușor, dar o echipă e reușit să ajungă la Gina și să își adjudece prima imunitate.

Câștigătorii acestei etape? Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț.

Citește și: Cum arată fiica artistei Nico, la un an după „Asia Express” sezonul 3! Cum s-a pozat Alexandra Matei

Asia Express: Drumul Comorilor, show la intensitate maximă și lider de audiență în 2020

Sezonul 3 al reality show-ului Asia Express a cucerit milioane de telespectatori și s-a tranformat în programul TV preferat în timpul perioadei de izolare.

Emisiunea produsă și difuzată de Antena 1 s-a impus ca lider detaşat de piață şi a doborât toate recordurile de audienţă săptămâni la rând.

Timp de două luni, conurenții au străbătut mii de kilometri prin Filipine și Taiwan. Au gustat ciudățenii gastronomice, s-au chinuit constant să găsească cazare și transport, au ajuns să doarmă prin cele mai ciudate locuri, dar au și reușit să își depășească limitele și să trăiască experiența vieții lor, așa cum chiar ei au numit-o.

Asia Express, sezonul 3: Joi - 22:30 | Vineri - 20:30 | Sâmbătă & Duminică - 20:00, la Antena 1