Antena Căutare

Asia Express, sezonul 7. Două echipe au fost penalizate imediat ce au ajuns la tempul budist. Un călugăr le-a dat o pedeapsă

În episodul 5 din Asia Express- Drumul Zeilor, în cursa pentru ultima șansă, care se baza pe tema Anului Nou Tailandez, cele 3 echipe au pornit cu emoții.

Galerie
Prima misiune din cursă i-a adus pe concurenți în piața de flori. Anca și Samson sunt primele care au terminat misiunea și caută disperate o mașină care să le ducă la următoarea misiune. | A1

Prima misiune din cursă i-a adus pe concurenți în piața de flori. Anca și Samson sunt primele care au terminat misiunea și caută disperate o mașină care să le ducă la următoarea misiune.

Până la urmă Anca și Andreea Samson au găsit o mașină, după ce unei localnice i s-a făcut milă de ele. Deși femeia era în dubii, le-a luat pe concurente.

Ce echipe au primit penalizare când au ajuns la templu

“Am crezut că sunteți niște mincinoase și că o să mă omorâți pe mine și pe fiica mea”, le-a spus femeia cu ajutorul Google Translate Ancăi și Andreei, iar pe concurente le-a bufnit râsul.

Citește și: Asia Express, sezonul 7. Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, masaj thailandez complet neașteptat. Ce li s-a întâmplat în salon

Între timp au găsit mașină la autostop și Vlad cu Andrei, dar și Betty cu Cătălin. Primii care au ajuns la templul budist au fost Vlad și Andrei Ursu. După ce au urcat treptele, care nu erau deloc puține, spre templu, ei trebuiau să treacă de jurizarea ofrandei, adică aranjamentul cu flori.

După ce primeau ok-ul juratului, ei trebuiau să găsească gondurile cu logo-ul Asia Express și să le atingă pentru a scoate anumite sunete și vibrații.

Pentru că nu aveau ofranda așa cum și-ar fi dorit juratul, Andrei și Vlad au trebuit să spele WC-urile la baie.

“Măcar e wc-ul pe care îl folosesc călugării”, a zis Vlad Condurache.

Între timp au ajuns la templu și Anca cu Andreea, care au fost lăudate pentru ofranda de flori pe care o făcuseră.

Vlad și Andrei terminaseră pedeapsa de a spăla wc-urile și lăsau o ofrandă la o statuie. Anca și Samson au făcut și ele același lucru și apoi li s-a arătat ce trebuie să facă pentru a scoate acele sunete din gong fără să îl lovească.

Apoi au ajuns și Betty cu Cătălin care au primit și ei penalizare 3 minute, în care trebuiau să spele WC-uri.

“Înjoseală maximă. Păi eu nici acasă nu spăl WC-ul”, a zis Betty.

Citește și: Asia Express, sezonul 7. Ce echipă a ajuns prima la Irina Fodor, în cursa pentru a doua imunitate. Oana Paraschiv, în lacrimi

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Citește și: Asia Express, sezonul 7. Moment tensionat între două echipe, la proba de arat cu bivoli. Un jurat a tranșat situația

Asia Express, sezonul 7. Ce echipe intră la cursa pentru ultima șansă. Voturile au scos la iveală primele rivalități... Asia Express, sezonul 7. Andreea Samson, accidentarea dureroasă, în drum spre următoarea misiune. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x