Antena Căutare

Asia Express, sezonul 7. Moment tensionat între două echipe, la proba de arat cu bivoli. Un jurat a tranșat situația

Întrecerea de la proba de arat cu bivoli a adus tensiune între două echipe Asia Express, sezonul 7 ediția 4 din 4 septembrie 2024. Lupta din noroi s-a dat pe ultima sută de metri, însă decizia juratului a făcut-o pe una dintre concurente să se simtă nedreptățită.

Galerie
Următoarele două echipe care s-au întrecut la proba de arat cu bivolii au fost Carmen Negoiță , Andreea și Anca Țurcașiu, Andreea Samson. | A1

Următoarele două echipe care s-au întrecut la proba de arat cu bivolii au fost Carmen Negoiță , Andreea și Anca Țurcașiu, Andreea Samson. Cele două surori așteptau cu nerăbdare următoare echipă pentru a se întrece și a putea să treacă la următoarea sarcină. Cu toate acestea, momentul nu a fost lipsit de tensiuni.

Întrecerea lor s-a dat la secundă și părea că ambele echipe au ajuns înapoi fix în același timp. Un jurat a fost nevoit să intervină pentru a face departajarea, însă rezultatul le-a deranjat pe pierzătoare.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 2 septembrie 2024. Oana Paraschiv a fost la un pas de leșin! Ce a pățit concurenta

Ce a hotărât juratul după ce două echipe au dezbătut întecerea pe ultima sută de metri la Asia Express, sezonul 7 ediția 4 din 4 septembrie 2024

Concurenții nu au scăpat de nămol nici în continuarea zilei. Carmen Negoiță, sora ei și Anca Țurcașiu, Andreea Samson au fost următoarele care s-au întrecut la proba de arat cu bivoli și nu au avut o misiune ușoară.

„A trebuit să tragem cu toată disperarea. Ce am urlat, nu știu ce am făcut”, au declarat Carmen și sora ei, Andreea.

„Era foarte greu și să tragi și să împingi pentru că trebuia să dai direcție din ambele sensuri. Cel care îmingea risca să se lovească cu el peste picioare”, a explicat Samsonica.

Însă, momentul de final a adus tensiune între cele două echipe Asia Express, sezonul 7 ediția 4 din 4 septembrie 2024. În timp ce actrița susținea că au ajuns în același timp, echipa care a primit plicul cu următoarea misiune a fost cea formată din Carmen Negoiță și sora ei.

„La final, ne aștepta un domn cu plicul. Avea dreptate persoana care a jurizat această întrecere, bineînțeles. Pentru că tu ești acolo să tragi bivolul, nu să te uiți la X și Y”, au spus învingătoarele și au pornit spre următoarea misiune.

„Păi era lângă ele, normal că le-a zis lor. Am ajuns în același timp”, a mai adăugat Andreea Samson foarte dezamăgită de rezultat.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Ce echipă a câștigat ultima amuletă a primei etape. În ce a constat proba

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express-Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Asia Express, sezonul 7. Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, masaj thailandez complet neașteptat. Ce li s-a întâmplat în sal... Asia Express, sezonul 7. Ce au pățit Victor Slav și Selina la autostop: „Am scos picioarele afară”. În ce condiții au ci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x