Antena Căutare

Asia Express, sezonul 7. Ce echipă a ajuns prima la Irina Fodor, în cursa pentru a doua imunitate. Oana Paraschiv, în lacrimi

Echipele au ajuns rând pe rând la Irina Fodor, după o cursă tensionată pentru a doua imunitate din prima etapă la America Express, sezonul 7 ediția 4 din 4 septembrie 2024. Emoțiile concurenților au atins cote maxime pe ultima sută de metri în încercarea de a ajunge primii la punctul de întâlnire.

Galerie
Emoțiile concurenților au atins cote maxime pe ultima sută de metri în încercarea de a ajunge primii la punctul de întâlnire. | A1

A fost o întrecere strânsă între echipele care au luptat să ajungă pe primul loc la Irina Fodor. Însă gazda reality show-ului nu le-a dat o misiune ușoară. Pentru o miză atât de mare precum a doua imunitate din primul stage, punctul de întâlnire a fost într-o aglomerată piață de noapte.

Echipele au dat tot ce au avut mai bun în cursă și au luptat umăr la umăr până în ultima clipă. După o multe probe care le-au pus la încercare rezistența fizică, dar și răbdarea, unora dintre ele și autostopul le-a pus probleme. Mai mult de atât, drumul spre Irina Fodor s-a demonstrat a fi unul extrem de aglomerat, și echipele cele mai norocoase au fost cele care au dat de șoferi iscusiți.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Ioana State, mesaj pentru Nadia Comăneci la jocul de amuletă. Ce a urmat

Oana Paraschiv a izbucnit în lacrimi atunci când ea și Mihai Găinușă au ajuns la Irina Fodor la America Express, sezonul 7 ediția 4 din 4 septembrie 2024. Ce s-a întâmplat imediat după

Tensiunea a atins cote maxime pe ultima sută de metri. În timp ce unii concurenți au dat mai multe târcoale pieței de noapte pentru a găsi steagul, alții au fost mai atenți.

„Când văd steagul ăla roșu, îți dispare orice gând”, au mărturisit Ioana State și Mane Voicu.

La rândul lor, Carmen Negoiță și sora ei nu au mai ținut cont de traficul infernal și au început să alerge pe jos spre punctul de întâlnire.

„Așa mi s-au înmuiat genunchii când am văzut-o pe Irina”, a spus și Mihai Găinușă. De altfel, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv sunt cei care au ajuns primii la Irina Fodor în cursa pentru a doua imunitate la Asia Express, sezonul 7 ediția 4 din 4 septembrie 2024.

De cum au ajuns în fața pupitrului, Oana Paraschiv a fost compleșită de emoții și a început să plângă.

„Nu mă pot controla. Panică, nervi, amorțeli. Și fuga continuă, și stresul de la proba cu Nicolai, și răul din mașină, faptul că atunci am realizat că am o problemă cu mine și că nu mă pot controla în situații de criză”, a spus concurenta Asia Express, sezonul 7.

„Aș vrea să-ți spun că toți de aici suntem oameni și avem momente când simțim că cedăm. Dar toate trec. Vreau să știi că tu ești în siguranță”, a ținut să-i spună gazda reality show-ului.

„Părerea mea e că vă împlicați destul de mult amândoi. Nu de alta, dar ați ajuns primii la mine”, i-a anunțat apoi aceasta pe cei doi. Acela a fost momentul în care Oana Paraschiv s-a descătușat de emoții.

„Cursa asta pentru imunitate, pentru noi, a fost mai importantă decât pentru ceilalți pentru că era biletul nostru de evadare din ceea ce ne pregăteau ceilalți concurenți pentru că era clar că o să ne voteze”, a adăugat Mihai Găinușă.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Andrei Ursu și Vlad Condurache de la Asia Express sezonul 7. Cine este mai mare și cu cât

Cu toate acestea, Irina Fodor a specificat că nu le poate garanta imunitatea pentru că pachețelele și ofrandele aduse pot schimba ordinea în clasament la Asia Express, sezonul 7 ediția 4 din 4 septembrie 2024. Cu toate acestea, au primit un cadou și cazarea asigurată.

„Acestea pachețele sunt importante. În funcție de câte ați adus și de cât de bine sunt ele făcute, se pot câștiga minute. Dar asta nu pot să vă spun acum.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Asia Express, sezonul 7. Unde au ajuns Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu să mânânce. Nu le-a venit să creadă ce au descoperi... Ce studii are Victor Slav de la Asia Express sezonul 7. A avut o meserie care în prezent nu mai este căutată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x