Antena Căutare

”Morți, copți, trebuie să dăm tot!” Vedetele pornesc într-o nouă cursă, printr-o zonă mai sălbatică din Laos

Drumul lung al vedetelor care au acceptat provocarea ,,Asia Express” continuă în Laos, în cea de-a doua competițite din noua destinație. Probele, însă, devin din ce în ce mai dificile. 

Drumul lung al vedetelor care au acceptat provocarea ,,Asia Express” continuă în Laos, în cea de-a doua competițite din noua destinație. Probele, însă, devin din ce în ce mai dificile.

Vedetele pornesc într-o nouă aventură, printr-o zonă mai sălbatică, unde fizicul și psihicul sunt testate în fiecare moment. Cei 12 concurenți sunt puși față în față cu situații pe care nu le-au mai întâlnit până acum

”Morți, copți, trebuie să dăm tot!”, spune la începutul cursei Cătălin Moroşanu. Din nou, transportul se dovedește a fi una dintre cele mai mari provocări pentru echipe. Autostopul, chinul aventurii din "Asia Express".

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 12 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Maimuțe și șopârle! Gina Pistol, uimită de ce au mâncat Daniela Crudu și Vica Blochina în Laos! O nouă aventură "As... Miss Vientiane, "handicapul" echipei Ana și Raluka, pusă la muncă pe marginea șoselei!: "Hai să o scoatem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x