Antena Căutare

Cum este trecut Speak în buletin! Numele real al concurentului de la Asia Express

Care este numele adevărat al lui Speak, finalistul sezonului 3 al emisiunii Asia Express?

Cum este trecut Speak în buletin! Numele real al concurentului de la Asia Express Galerie
Speak și Ștefania, în sezonul 3 Asia Express

Speak și Ștefania au ajuns în finala sezonului 3 Asia Express și chiar dacă nu plecat acasă cu marele premiu, cei doi au reușit să impresioneze publicul prin ambiția și curajul de care au dat dovadă, de-a lungul competiției.

CARE ESTE NUMELE REAL AL LUI SPEAK

Speak, pe numele său adevărat Ștefan Sprianu, s-a născut pe 24 octombrie 1986 la Bacău. A devenit cunoscut publicului din România ca artist de muzică pop, dar este și producător muzical și vlogger. În 2017, pe Speak și pe Ștefania îi vedeam împreună în videoclipul „Libelulă”, care a făcut senzație.

citește și: Ce a făcut Ștefania, când a aflat că a pierdut finala Asia Express! Sorin Bontea: „A fost cel mai greu când am văzut-o”

Ștefania, în schimb, este o celebră dansatoare, cântăreață și influencer. După trei ani de relație, cei doi au decis să își unească destinele și astfel să-și întemeieze o familie.

Cum este trecut Speak în buletin! Numele real al concurentului de la Asia Express

Speak și Ștefania, în sezonul 3 Asia Express

Speak și Ștefania, una dintre cele două echipe finaliste din sezonul 3 Asia Express

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania chiar în timpul emisiunii Asia Express și momentul a fost unul cu adevărat emoționant.

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express. O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan.

Telespectatorii au savurat o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei au tins cote maxime. Au fost nouă echipe la început de drum, dar în finală au ajuns doar două: Sorin Bontea cu Răzvan Fodor și Speak cu Ștefania.

După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, finaliștii au dat tot ce au avut mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express. La final, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat, reușind să ajungă primii la capătul Drumului Comorilor. Speak și Ștefania s-au clasat pe locul doi, la o distanță de 20 de minute de echipa câștigătoare.

Carmen Grebenişan de la Asia Express, schimbare radicală de look! Blonda arată ca o adevărată divă... Alina Ceușan de la Asia Express e o bombă sexy! Apariție hot, filmată în camera de hotel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x