Antena Căutare

Carmen Grebenişan de la Asia Express, schimbare radicală de look! Blonda arată ca o adevărată divă

Carmen Grebenișan din sezonul 3 al emisiunii Asia Express și-a făcut o schimbare radicală de look și fanii au fost surprinși.

Carmen Grebenişan de la Asia Express, schimbare radicală de look! Blonda arată ca o adevărată divă Galerie
Cum arată acum Carmen Grebenișan de la Asia Express

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan și-au unit forțele în sezonul 3 al emisiunii Asia Express și au demonstrat că sunt mult mai puternice decât le-au crezut cârcotașii. Frumoasele blonde au fost eliminate în ediția 28 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, acestea reușind să ajungă destul de aproape de marea finală.

CARMEN GREBENIȘAN DE LA ASIA EXPRESS, LOOK NOU

Chiar dacă nu a câștigat trofeul de la capătul Drumului Comorilor, Carmen Grebenișan se poate lăuda că a cucerit inimile a zeci de mii de fani!

citește și: Carmen Grebenişan de la Asia Express s-a îndrăgostit în izolare! „Direct în carantină cu persoana iubită”

Recent, fosta concurentă de la Asia Express a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care are un look complet nou. Părul blond platinat pare aproape de o perfectă nuanță de alb, iar șuvițele drepte au fost înlocuite cu bucle generoase. Carmen Grebenișan a făcut senzație cu acest look desprins parcă dintr-o revistă vintage!

Carmen Grebenişan de la Asia Express, schimbare radicală de look! Blonda arată ca o adevărată divă

Cum arată acum Carmen Grebenișan de la Asia Express

Cum arată acum Carmen Grebenișan de la Asia Express

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express. O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan.

citește și: Cât e de frumoasă! Chef Sorin Bontea, cele mai noi imagini cu fiica sa: "Miruna, susținătorul meu nr 1!"

Telespectatorii au savurat o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei au tins cote maxime. Au fost nouă echipe la început de drum, printre care și cea formată din Carmen Grebenișan și Alina Ceușan.

După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, finaliștii au dat tot ce au avut mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express. La final, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat.

Cât e de frumoasă! Chef Sorin Bontea, cele mai noi imagini cu fiica sa: "Miruna, susținătorul meu nr 1!"... Cum este trecut Speak în buletin! Numele real al concurentului de la Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x