Antena Căutare

Carmen Negoiță, concurenta de la Asia Express, s-a despărțit de iubitul ei. Care a fost motivul despărțirii

Carmen Negoiță, concurenta de la Asia Express sezonul 7, a dezvăluit că ea și iubitul ei s-au despărțit.

Galerie
Se pare însă că nici această relație nu a fost ceea ce vedeta și-a dorit pe termen lung și Carmen tocmai a anunțat despărțirea de iubitul ei. | A1

Carmen Negoiță a mărturisit de curând că povestea de dragoste pe care o trăia alătur de iubitul ei s-a încheiat și în prezent ea este o femeie singură.

Concurenta Asia Express a fost căsătorită timp de 11 ani cu Ionuț Negoiță și au trăită împreună o frumoasă poveste de dragoste, dar după 11 ani de mariaj și 2 copii, ei au ales să se separe. Carmen Negoiță a divorțat de fostul patron al clubului Dinamo București și pentru o vreme nu a vrut să se mai afișeze cu niciun bărbat.

Ce calități caută Carmen Negoiță într-un viitor partener

A trecut o lungă perioadă de timp până când Carmen Negoiță a început să iubească din nou, dar se pare că relația ei s-a încheiat în 2022. Apoi în recent, la începutul acestui an, vedeta a fost suprinsă alături de un alt bărbat.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Asia Express, sezonul 7. Circ în toată regula la autostop! Sora lui Carmen Negoiță, în pragul disperării: „Mă arunc pe trecere”

Se pare însă că nici această relație nu a fost ceea ce vedeta și-a dorit pe termen lung și Carmen tocmai a anunțat despărțirea de iubitul ei.

De când e o femeie singură, Carmen a dezvăluit pentru Spynews că se bucură din plin de timpul ei cu ea însăși și de faptul că reușește să se focuseze pe proiectele sale personale. Mai mult decât atât, Carmen Negoiță a mai dezvăluit că dacă nu ar fi fost singură probabil nu ar fi ales să participle la Asia Express pentru că i-ar fi fost foarte greu să-și lase acasă partenerul.

”Sunt singură, dar pentru mine e cea mai bună perioadă. Atunci când sunt singură pot să mă focusez mai mult pe proiecte profesionale. Mi-am dat seama că atunci când eram în relație mă focusam mai mult pe relație și uitam de realizările profesionale. Faptul că am fost singură mi-a permis să merg în Asia Express fără să las pe cineva atâta timp în spate, nici să merg cu un partener nu mi-ar plăcea în acest tip de competiție pentru că e greu. Cei care merg acolo în relație, unul dintre ei va fi extrem de calm, ca să nu zic zen, iar celălalt se va enerva grav”, a spus Carmen Negoiță pentru Spynews.

Citește și: Victor Slav și Selina au luat amuleta la Asia Express. Diseară, conflict puternic la autostop între Carmen Negoiță și sora ei

Vedeta a vorbit și despre ce calități caută în noul iubit și ce trebuie să facă să o cucerească. Carmen a spus că ea este o fire dură, dar i-ar plăcea ca viitorul său partener să știe să o domine.

Chiar dacă are o personalitate mai dură, ea a mărturisit că este în același timp și foarte protectoare și iubitoare atunci când este într-un cuplu. Un alt lucru important pe care și-l dorește este ca bărbatul de lângă ea să o pună pe ea pe primul loc în viața lui și să îi ofere și libertatea de care are nevoie.

”Eu de felul meu sunt foarte dură, iar partenerul meu trebuie să știe să mă controleze și să mă domine, dar fără să facă asta vizibil. Eu în relație sunt foarte iubitoare, chiar dacă afișez această aură de dură. Eu sunt o mamă cum e cloșca cu pui, văd și latura aia și pe cea iubitoare. Devin dură când sunt atacată. Atunci când cineva mă atacă mă pun pe poziția de superioritate imediat, iar atunci în relație partenerul trebuie să-mi dea și ideea de libertate și să nu încerce să mă pună mai jos, că atunci va fi o luptă ciudată. El oricum trebuie să fie puțin mai sus decât mine ca să-l privesc ca pe un Dumnezeu așa”, a mai povestit Carmen Negoiță.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Carmen Negoiță la Asia Express. Ce a făcut când s-a întors în România

Asia Express, sezon 7. Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă. De ce surpriză au avut parte: „Ați fost destul de... Cursă trepidantă către Bangkok, pentru a doua imunitate, după ce aseară, a fost desemnată prima echipă imună a etapei a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x