Antena Căutare

Asia Express, sezonul 7. Circ în toată regula la autostop! Sora lui Carmen Negoiță, în pragul disperării: „Mă arunc pe trecere”

Carmen Negoiță și Andreea se luptă pentru a găsi transport. Cele două surori ajung la capătul răbdării.

Galerie
Carmen Negoiță și Andreea au recurs la un gest extrem pentru a merge mai departe | Antena 1

Transportul este crucial în Asia Express. Tocmai de aceea, echipele se luptă din greu să găsească rapid cel mai eficient mijloc de transport.

Citește și: Trei echipe se înfruntă într-un exploziv joc de amuletă, inspirat de boxul thailandez, diseară, la Asia Express-Drumul Zeilor

Asia Express, sezonul 7. Circ în toată regula la autostop! Sora lui Carmen Negoiță, în pragul disperării: „Mă arunc pe trecere”

În ediția de astăzi, Carmen și Andreea sunt puse în fața unei situații dificile. Cele două surori nu reușesc să oprească o mașină.

Andreea recurge la un gest extrem, fiind sigură că doar așa poate opri o mașină care să le ducă mai departe.

Citește și: Podcastito Express sezon 3, episodul 7. De când sunt împreună Victor Slav și Selina. Ce legătură are fostul model cu Sorin Brotnei

„Ceva se întâmplă, nu știu...” spune Andreea, în timp ce încearcă să oprească o mașină. „Nu mai pot de nervi.”

„Am văzut cum plecau echipele una câte una”, relatează sora lui Carmen Negoiță.

„Toată lumea a plecat. De unde au luat mașinii?! Nu ne mai duce capul să facem autostop sau ce?” se plânge Andreea. „M-au apucat o disperare și niște nervi...”

Carmen încearcă să o linișteastă pe sora ei, însă Andreea este gata să se arunce în fața mașinilor numai să oprească.

„E trecere de pietoni, măcar pentru asta să oprească”, spune tânăra. „Stai pe trecerea de pietoni, treci aici!”

„Aveam o stare foarte nașpa”, mărturisește Andreea în mașină. „N-aveam nevoie nici de țipetele tale, doar de înțelegerea ta!”

„Victimă supremă”, spune Carmen. „În această competiție trebuie să înveți să pierzi!”

În cele din urmă, Carmen și Andreea au găsit un mijloc de transport pentru a le duce la destinație. Generozitatea și empatia localnicilor au calmat spiritele dintre cele două surori.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Carmen Negoiță la Asia Express. Ce a făcut când s-a întors în România

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Citește și: Betty Salam, mesaj copleșitor în ziua în care mama ei și-ar fi aniversat ziua de naștere. Ce a transmis concurenta Asia Express

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Citește și: Ieri seară, la Asia Express, Betty Salam și Cătălin Vișănescu și-au încheiat parcursul pe Drumul Zeilor. Ce au declarat

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Citește și: Asia Express, sezon 7. Concurenții au mâncat „delicatese thailandeze”. Cum au reacționat la cărăbuși și la intestinele prăjite

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Asia Express, sezonul 7. Lista de cumpărături din piață i-a adus la capătul răbdării pe concurenți: „Urlam ca bezmeticel... Asia Express, sezon 7. Dansul tradițional printre bambuși le-a pus bețe în roate concurenților:„Am sărit și am făcut pip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x