Antena Căutare

Câte kilograme a slăbit Carmen Negoiță la Asia Express. Ce a făcut când s-a întors în România

Carmen Negoiță face echipă pe Drumul Zeilor cu Andreea, sora sa. La întoarcerea în România, vedeta a dezvăluit cât de mult a slăbit în cadrul celui mai dur reality-show al momentului.

Galerie
Câte kilograme a slăbit Carmen Negoiță la Asia Express sezonul 7. Ce a făcut când s-a întors în România | Antena 1

Carmen Negoiță a acceptat provocarea Asia Express alături de sora ei. Cele două au trecut prin multe probe dificile, care le-au provocat atât din punct de vedere psihic, cât mai ales fizic. Carmen Negoiță a reușit să scape și de câteva kilograme în concurs, însă la întoarcerea în țară a avut grijă să își facă toate poftele.

Citește și: Asia Express sezonul 7. Carmen s-a încurcat la jocul pentru amuletă. Cine a câștigat la final. Irina Fodor a dat verdictul

Cât de mult a slăbit Carmen Negoiță la Asia Express

Într-un interviu pentru Cancan, Carmen Negoiță a dezvăluit că a slăbit în jur de patru kilograme la Asia Express.

Articolul continuă după reclamă

„Cred că în jur de patru kilograme, dar de când m-am întors acasă, să știi că am mâncat destul de mult, cred că am vrut să recuperez”, a spus Carmen Negoiță într-un interviu pentru Cancan.

Întrebată care a fost cea mai dificilă probă de pe Drumul Zeilor, vedeta a mărturisit că partea cu autostopul i s-a părut cea mai dificilă.

„Pentru mine, cel mai greu a fost cu autostopul, deși am avut de foarte multe ori noroc. Faptul că nu reușeam să ne înțelegem, limba a fost o mare problemă, deși, la un moment dat, mi-am notat foarte multe expresii în limbile respective, nu reușeam să comunicăm absolut deloc și atunci oamenii nu înțelegeau unde să ne ducă, nu înțelegeau ce voiam de la ei.

Efectiv era foarte greu să îi forțăm să pună pe GPS, pentru că ei aveau senzația că știu și întotdeauna te luau pe scurtături, care, de fapt, erau mai lungi decât drumul normal și asta, sincer, ne-a umplut de nervi, de cele mai multe ori. Acolo am luat-o razna”, a mai precizat Carmen Negoiță pentru Cancan.

Citește și: Cine e Andreea Perețeanu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă și ce afacere de succes are

Cine este Carmen Negoiță de la Asia Express, sezonul 7

Carmen Negoiță este una dintre cele mai apreciate femei din showbiz-ul românesc care activează în mediul online și care a reușit să strâng până în prezent un număr de peste 101 700 de urmăritori doar pe pagina sa de Instagram.

Carmen este născută în București, în anul 1982 și a absolvit Facultatea de Turism și Managementul Ospitalității în cadrul Universității Româno-Americană din București în anul 2007.

De-a lungul timpului, aceasta a lucrat în mai multe domenii, ocupând diferite funcții precum: Sales Manager în cadrul unui grupului de hoteluri, dar și Manager în cadrul unui centru de fitness & SPA.

În prezent, Carmen este partener de conducere în cadrul a două companii, și anume o cofetărie și o afacere care se ocupă de comercializarea unor mochete, covoare, pardoseli PVC, traverse și tapet pe care le coordonează împreună cu sora ei, Andreea, și cu mama acestora.

Totodată, Carmen activează în prezent ca bloggger în mediul online, atât pe pagina sa de Instagram, cât și pe blogul ei personal pe care l-a înființat în urmă cu 12 ani.

Femeia de afaceri are doi copii împreună cu fostul ei soț, Ionuț Negoiță, fostul patron al clubului de fotbal Dinamo București, cu care a fost căsătorită timp de 11 ani. După ce divorțul a avut loc în urmă cu 14 ani, Carmen a rămas discretă cu privire la viața ei amoroasă, iar singurul partener de care s-a aflat a fost politicianul Cătălin Boboc, care a cerut-o de soție, dar de care s-a despărțit la un an după oficializarea relației.

Citește AICI articolul integral:

Betty Salam, mesaj copleșitor în ziua în care mama ei și-ar fi aniversat ziua de naștere. Ce a transmis concurenta Asia ... Podcastito Express sezon 3, episodul 7. De când sunt împreună Victor Slav și Selina. Ce legătură are fostul model cu Sor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x