Antena Căutare

Ce diferență de vârstă există între Andrei Ursu și Vlad Condurache de la Asia Express sezonul 7. Cine este mai mare și cu cât

Andrei Ursu și Vlad Condurache au acceptat provocarea Asia Express sezonul 7 și fac echipă pe Drumul Zeilor, însă cei doi formează un cuplu și în afara competiției. Iată ce diferență de vârstă există între Wrs și iubitul său!

Galerie
Ce diferență de vârstă există între Andrei Ursu și Vlad Condurache de la Asia Express sezonul 7. Cine este mai mare și cu cât | Antena 1

Andrei Ursu, cunoscut sub numele său de scenă WRS, a surprins fanii și telespectatorii prin anunțul său că va face parte din echipa emisiunii Asia Express, alături de partenerul său, Vlad Condurache. Fanii reality-show-ului au ocazia acum să îi cunoască pe cei doi ca și cuplu și sunt curioși să afle ce diferență de vârstă există între ei. Iată mai jos!

Citeșe și: Diferența de vârstă dintre Victor Slav și iubita lui Selina la care internauții nu se așteptau. Ce spun cei doi despre asta

Ce diferență de vârstă există între Andrei Ursu și Vlad Condurache

Andrei Ursu este cunoscut de toată lumea. Acesta a reprezentat România la Eurovision, iar ulterior a apărut la diferite concursuri și emisiuni, printre care și Te cunosc de undeva de la Antena 1.

Articolul continuă după reclamă

El participă la Asia Express sezonul 7 alături de Vlad Condurache, cu care formează o pereche și în viața de zi cu zi. Andrei Ursu s-a născut în Buzău și are 31 de ani.

Vlad Condurache, iubitul artistului, are 25 de ani și este student la Universitatea Națională de Arte din București. Între Andrei Ursu și Vlad Condurache există o diferență de vârstă de șase ani, însă acest lucru nu îi oprește să aibă o relație de succes, care se poate observa și în dinamica pe care cei doi o au în cadrul competiției Asia Express.

Citește și: Cine e Andrei Ursu (Wrs) de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Participă împreună cu partenerul lui, Vlad Condurache

Cine e Vlad Condurache de la Asia Express sezonul 7

Vlad are 25 de ani, este din Urlați, și este pasionat de artă. Concurentul de la Asia Express este student la UNArte - National University of Arts din 2021. Pe pagina personală de Instagram, Vlad are numai poze artistice, cool, cu compoziții ingenioase.

Din anul 2023, Andrei Ursu și Vlad Condurache au decis să se afișeze împreună ca pereche. Cei doi și-au oficializat relația, însă au fost extrem de discreți, inclusiv în social media.

Pare că iubitului lui WRS nu este dornic de atenție publică, iar pe rețelele sociale nu publică imagini personale, cu familia sau cu partenerul său. El se rezumă la poze cu prietenii sau din vacanțe, precum și fotografii artistice.

În timp ce Vlad Condurache preferă să păstreze detaliile personale pentru el, Andrei Ursu a discutat despre orientarea sa sexuală într-un interviu pentru El Pais.

„Mi-am dat seama că acceptarea mea așa cum sunt este secretul fericirii mele. Și că am vrut să împărtășesc asta cu lumea; ideea de a iubi viața așa cum vine.

Mi-am dat seama că, de când am luat această decizie, viața mea personală a crescut, iar muzica mea a crescut.Iar oamenii se conectează foarte mult cu asta.

În momentul de față am o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu voi dori să fac o partidă în trei cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fii deschis la orice ar putea veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual… respinge oportunități frumoase ale destinului”, a punctat concurentul de la Asia Express sezonul 7.

Citește AICI articolul integral:

Care este motivul pentru care Adrian Nartea a mers la Asia Express alături de Cosmin Vîjeu. Ce legătură neștiută există ... Asia Express, sezonul 7. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, opriți de poliție, imediat cum au plecat în cursă. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x