Antena Căutare

Ce mașină conduce Francesco, fiul Patriziei Paglieri. Cât costă bolidul pe care îl împarte cu mama lui

Francesco Paglieri, concurentul sezonului 4 din Asia Express, se mândrește cu bolidul său. Tânărul a vorbit cu pasiune despre mașina pe care o împarte cu mama lui, dar a dezvăluit și suma impresionantă pe care a dat-o pentru a o achiziționa.

patrizia-paglieri-francesco-două-ipostaze-diferite-asia-express Galerie
Francesco Paglieri, concurentul sezonului 4 din Asia Express, se mândrește cu bolidul său. Tânărul a vorbit cu pasiune despre mașina pe care o împarte cu mama lui, dar a dezvăluit și suma impresionantă pe care a dat-o pentru a o achiziționa. | Antena 1

Patrizia Paglieri și Francesco se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite echipe ale sezonului 4 din Asia Express. Cei doi au impresionat cu felul carismatic și fairplay-ul de care au dat dovadă în competiție.

Concurenții au părăsit Drumul Împăraților în ultima etapă din Georgia, însă nu au renunțat la aparițiile de pe micile ecrane ale telespectatorilor. De curând, Francesco a decis să vorbească despre pasiunea pe care o are pentru mașini, chiar la Antena Stars.

Citește și: Mihai și Elwira Petre şi-au adjudecat o nouă amuletă. Diseară, de la 20.30, la Antena 1, Drumul Împăraților ajunge în Petra

Tânărul conduce cel mai nou model de Ford Puma, varianta sport: „Este destul de nouă, are un an mașina. (...) Nu trebuie să fie o mașină puternică ca să-mi placă, pentru că o conduc foarte mult în oraș, unde nu am nevoie de cai putere. Mă uit după estetica mașinii și după confort”

Francesco a afirmat faptul că împarte mașina cu mama lui, iar la filmări a fost adus de Patrizia Paglieri. Totodată, concurentul de la Asia Express își dorește ca în viitorul apropiat să își achiziționeze o mașină electrică, doar a lui.

Ce preț are bolidul pe care îl conduce Francesco, fiul Patriziei Paglieri

Fiul Patriziei Paglieri a dezvăluit că nu este o pesoană cheltuitoare, motiv pentru care și-a ales acest bolid. Francesco a vorbit fără rețineri despre prețul impresionant pe care l-a dat pe mașină, aceasta costând 26.000 Euro.

Întrebat de Natalia Mateuț dacă a avut parte până acum de incidente în trafic, tânărul a povestit cu zâmbetul pe buze un eveniment amuzant. De asemenea, Francesco a mărturisit că preferă să își lase mama să conducă la drum lung și în oraș.

Citește și: Asia Express, 7 noiembrie 2021. Irina Fodor, Elwira Petre, Lidia și Estera Buble, apariție spectaculoasă în costume de baie

„Îmi plac mașinile, îmi plac toate mașinile. La noi în familie rezistă o mașină cam 4 - 5 ani. Noi nu mergem foarte mult, deci nu e foarte solicitată. Într-un an ajungem la 20.000 - 30.000 de km. Mașina asta este condusă de mine și mama, noi am avut până acum două mașini, iar acum ne gândim să mai luăm una”, a mai adăugat el, la Antena Stars.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Ce dezvăluire neașteptată a făcut medicul iordanian care a găzduit-o pe Adriana Trandafir la Asia Express... Asia Express, 8 noiembrie 2021. Ce mesaj au găsit Adriana Trandafir și Maria Speranța de la primele gazde din Iordania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x