Căutare Live

Mesaje de acasă, declarații de dragoste și lacrimi pe obrajii tuturor! Trei echipe au pornit în cursa pentru ultima șansă! Alex Abagiu: „Nu mi-a venit să cred!” – VIDEO

Ce s-a întâmplat în Asia Express, sezonul 3, ediția 27. S-a plâns serios! Concurenții au primit mesaje emoționante de acasă, de la familie și prieteni. Alții au făcut sau au primit declarații de dragoste, după ce au luptat în probe istovitoare! Alex Abagiu și Radu Vlăduț s-au certat din cale-afară!

Speak a răbufnit în Taiwan, când a întâmpinat probleme mari, la fel ca alți concurenți, la autostop, în sezonul 3 din „Asia Express”. „Băi, ești prost la cap? Nu vorbesc în chineză! Dar am față de chinez? Să mori tu că ai așteptări de la mine să vorbesc în chineză!”, a spus el, enervat la culme.

Alex Abagiu și coechipierul lui, Radu Vlăduț, s-au certat, pe tot parcursul probei la care au fost provocați să scrie în chineză, cu pensule uriașe.

„Sinergia noastră de echipă nu mai exista, pentru că Radu era într-un moment de hidratare, un moment în care trebuia să-și acorde puțin timp pentru el. Lasă, băiete, că puteai să faci asta și pe traseu, nu era neaparat nevoie să te hidratezi în momentul acela!”, a spus Alex Abagiu, după ce Radu Vlăduț a aruncat cu o sticlă de apă în pământ.

La noua probă pe care concurenții rămași în „Asia Express”, sezonul 3, Adda a apărut că l-a disperat pe soțul ei, Cătălin Rizea, care, de altfel, a „jurat” că viața cu ea este grea. Cântăreața a avut parte de o mare surpriză, când și-a întrebat soțul dacă o iubește.

Asia Express, sezonul 3, episodul 27, VIDEO complet pe Youtube

Speak şi Ştefania au fost luaţi la autostop de o mașină de lux, deși erau plini de tuș și cărau o pensulă uriașă, găleți și alte bagaje.

Ștefania a primit o declarație de dragoste de la Speak, în fața camerei de filmat, în „Asia Express”, sezonul 3, după o zi plină de probe solicitante.

S-au vărsat lacrimi de dor și emoție în „Asia Express”, sezonul 3, după ce concurenții rămași în cursă au primit mesaje de acasă, de la familie și prieteni. Au plâns toți! Și nu doar la mesajele lor!

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost surprinși să afle de la Gina Pistol că au primit imunitate, în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 27. Trei echipe au ajuns la cursa pentru ultima șansă.

În prima probă din cursa pentru ultima şansă, în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 27, unul dintre coechipierii din fiecare echipă a trebuit să îl hrănească pe celălalt, dar nu oricum, ci legat la ochi, cu bețișoare.

Asia Express, sezonul 3 - Drumul Comorilor - rezumat episodul 26

Asia Express, sezonul 3 - Drumul Comorilor s-a clasat luni, 6 aprilie, cu episodul 26, ca lider de piață pe toate categoriile de public.

Asia Express, cel mai dur reality-show, a ținut în fața televizoarelor aproape 2.200.000 de telespectatori la nivel național, în minutul de maximă audiență, de la 21:11. În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20:25 – 23:36, Asia Express a fost lider de piaţã la nivelul tututor categoriilor de public.

Asia Express - sezonul 3. Retrăiește toate momentele tari!

Asia Express, sezonul 3 - Drumul Comorilor a fost lider de audiență și la nivelul întregii țări cu o medie de 9,8 puncte de rating și 21 cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa din nou pe poziţia secundã cu o medie de 8 puncte de rating și 17,3% cota de piață.

Asia Express, sezonul 3, episodul 26, VIDEO integral pe Youtube

Asia Express, episodul 26, a adus noi provocări pentru vedetele emisiunii. Pe 6 aprilie, Sorin Bontea, Răzvan Fodor, Speak, Ștefania, Alexandru Abagiu și Radu au fost cele 3 echipe ce s-au calificat la o experiență senzațională- un joc de amuletă construit după specificul operei taiwaneze.

Asia Express, sezonul 3, cele mai importante momente

Vedetele Asia Express au fost nevoite ca într-o singură noapte să învețe o scenetă de teatru în chineză, combinată cu dansuri și acrobații, pe care să o interpreteze mai apoi în fața unui public. ”Text? Nimic. Linie melodică? Nimic. Acest spectacol va fi un dezastru de proporții uriașe!”, au spus Speak și Ștefania când au realizat complexitatea probei. Cea mai savuroasă amuletă de până acum i-a provocat pe concurenți să se autodepășească, iar jocul de teatru actoricesc a fost câștigat în cele din urmă de Sorin Bontea și Răzvan Fodor: ”Hai să nu ne mai băgăm la amulete, Bontea!”, a spus Răzvan Fodor amuzat.

Asia Express, sezonul 3, înregistrare video online, pe AntenaPlay.ro.

„Hai, mă, mănânci? Nu vomita!”. Prima probă din cursa pentru ultima şansă! Unul dintre coechipieri a trebuit să-l hrănea... Asia Express, record de audienţã! Alex Abagiu, Radu, Speak și Ștefania, primii semifinaliști ai sezonului 3...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x