Antena Căutare

Ce studii are Carmen Negoiță de la Asia Express. Puțini știu ce facultate a terminat concurenta de pe Drumul Zeilor

Carmen Negoiță a acceptat provocarea Asia Express și participă pe Drumul Zeilor alături de sora sa, Andreea Pereţeanu. Iată la ce facultate a studiat influencerița!

Galerie
Ce studii are Carmen Negoiță de la Asia Express. Puțini știu ce facultate a terminat concurenta de pe Drumul Zeilor | Antena 1

Carmen Negoiță este una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei din showbizul românesc, însă puțini cunosc detalii din trecutul concurentei Asia Express.

Citește și: Ce afaceri are Carmen Negoiță de la Asia Express. Banii concurentei de pe Drumul Zeilor vin din mai multe surse

Ce studii are Carmen Negoiță de la Asia Express, de fapt

Carmen Negoiță s-a născut în București și a absolvit Facultatea de Turism și Managementul Ospitalității la Universitatea Româno-Americană în anul 2007, potrivit unei surse.

Articolul continuă după reclamă

De-a lungul timpului, concurenta de pe Drumul Zeilor s-a făcut remarcată prin frumusețea sa, dar și pentru pasiunea pentru zona de lifestyle și fashion. De asemenea, Carmen a lucrat în diverse domenii, de la Sales Manager într-un grup hotelier la manager, la Manager într-un centru de fitness și SPA.

Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, Carmen Negoiță spunea că banii vin din mai multe surse și a predat inclusiv un curs de healthy fast cooking și altele despre garderoba de bază, pentru a-și rotunji veniturile. Aceasta a deținut chiar și un restaurant cu mâncare vegană în Capitală.

„Banii vin din mai multe locuri, parte din online, parte din firmă. Am predat şi nişte cursuri, la un moment dat, pe zona de healthy fast cooking şi câteva cursuri despre garderoba de bază”, a transmis aceasta, potrivit money.ro.

„Să conduci o afacere şi să supravieţuieşti pandemiei şi crizelor, să renovezi sediul, să faci investiţii ai nevoie să pompezi bani. Plus că eu nici nu stau foarte mult la firmă, fac doar anumite lucruri, iar pe administrativ se ocupă mama şi sora mea”, mai adăuga Carmen Negoiță, potrivit sursei citate mai sus.

În prezent, Carmen Negoiță deține două companii, o cofetărie și o afacere care ține de fabricarea mochetelor, covoarelor, pardoselilor PVC, traverse și tapet, pe care o gestionează alături de sora și mama ei, dar și de verișoara sa.

Citește și: Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță

Ce spunea Carmen Negoiță înainte de a pleca în aventura Asia Express

Carmen Negoiță: „Cei care mă urmăresc ştiu că iubesc să călătoresc, dar Asia Express îmi va arăta un alt mod de a călători. Îmi va testa limitele, gradul de toleranţă, rezistenţă fizică şi psihică, adaptabilitatea şi probabil că mă va pune faţă în faţă cu unele dintre fricile mele. Ştiu că o să fie o călătorie grea şi frumoasă, dar mă bazez pe Andreea să mă ajute să trec peste momentele grele. La final vom şti ce putem face împreună”

Asia Express sezonul 7, 21 octombrie 2024. Ceva surprinzător s-a întâmplat la careu, după ce s-a aflat cine a câștigat i... Anca Țurcașiu și Andreea Samson au câștigat imunitatea la Asia Express. Diseară, final de cursă unic în istoria emisiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 21 octombrie 2024. Lenuța a pierdut toți banii din cauza unei întrebări la limba română
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 21 octombrie 2024. Lenuța a pierdut toți banii din cauza unei întrebări la limba română Luni, 21.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x