Antena Căutare

Ce afaceri are Carmen Negoiță de la Asia Express. Banii concurentei de pe Drumul Zeilor vin din mai multe surse

Carmen Negoiță participă la Asia Express sezonul 7 alături de sora ei, Andreea. Într-un interviu mai vechi, concurenta de pe Drumul Zeilor a dezvăltuit de unde provin principalele sale surse de venit.

Galerie
Ce afaceri are Carmen Negoiță de la Asia Express. Banii ei vin din mai multe surse | Antena 1

Numele lui Carmen Negoiță este adesea asociat cu cel al fostului soț, omul de afaceri Ionuț Negoiță. Însă, financiar, influencerița de travel și modă este pe propriile picioare și conduce businessuri de succes.

Citește și: Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu au câștigat imunitatea mică la Asia Express. Cursa pentru ultima șansă urmează miercuri

De unde îi vin banii lui Carmen Negoiță de la Asia Express

Carmen Negoiță de la Asia Express colaborează cu mama, sora și verișoara sa în importul de linoleum și parchet, dar au și o gamă de produse vegane. Afacerea este una prosperă, al cărui start îl are un caz medical nefericit din familia sa. De asemenea, Carmen Negoiță înregistreză venituri bune și din activitatea sa în online.

Articolul continuă după reclamă

Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, Carmen Negoiță spunea că banii vin din mai multe surse și a predat inclusiv un curs de healthy fast cooking și altele despre garderoba de bază, pentru a-și rotunji veniturile. Aceasta a deținut chiar și un restaurant cu mâncare vegană în Capitală.

„Banii vin din mai multe locuri, parte din online, parte din firmă. Am predat şi nişte cursuri, la un moment dat, pe zona de healthy fast cooking şi câteva cursuri despre garderoba de bază”, a transmis aceasta, potrivit money.ro.

„Să conduci o afacere şi să supravieţuieşti pandemiei şi crizelor, să renovezi sediul, să faci investiţii ai nevoie să pompezi bani. Plus că eu nici nu stau foarte mult la firmă, fac doar anumite lucruri, iar pe administrativ se ocupă mama şi sora mea”, mai adăuga Carmen Negoiță, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță

Ce spuneau Carmen Negoiță și sora ei înainte de aventura Asia Express

Carmen Negoiță: „Cei care mă urmăresc ştiu că iubesc să călătoresc, dar Asia Express îmi va arăta un alt mod de a călători. Îmi va testa limitele, gradul de toleranţă, rezistenţă fizică şi psihică, adaptabilitatea şi probabil că mă va pune faţă în faţă cu unele dintre fricile mele. Ştiu că o să fie o călătorie grea şi frumoasă, dar mă bazez pe Andreea să mă ajute să trec peste momentele grele. La final vom şti ce putem face împreună.”

Andreea Perețeanu: „Asia Express este un fel de călătorie iniţiatică pentru mine. O să mă supună la multe probe, încercări, o să trec prin toate stările posibile şi toate acestea mă vor ajuta să mă cunosc mai bine, să mă descopar prin ochii altor oameni, să îmi depăşesc toate temerile, iar la final să ies o învingătoare! Este o experienţă unică şi nu aveam cum să nu accept provocarea. Ce mă bucură şi mai mult este că pot face asta alături de sora mea! Am trecut prin multe împreună, dar sunt sigură că această nouă aventură ne va consolida relaţia pentru totdeauna.”

Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu au câștigat imunitatea mică la Asia Express. Cursa pentru ultima șansă urmează mierc... Cercul se strânge, diseară, la Asia Express: trei din patru echipe intră la ultima șansă: „Azi nu mai putem fi prieteni....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei! Marti, 15.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x