Ce surpriză a pregătit Irina Fodor pentru Zarug și Lorelei, după ce au câștigat imunitatea la Asia Express

Prima imunitate din cea de-a patra etapă a Drumului Împăraților de la Asia Express i-a pus pe concurenți în fața unei noi provocări. La final, răsplata a fost una pe măsură!

Zarug și Lorelei au câștigat imunitatea în ediția 15 Asia Express

Antena 1

În ediția 15 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1, echipele rămase în competiție au avut parte de noi și noi aventuri și fiecare a încercat să dea tot ce a avut mai bun pentru a câștiga imunitatea și pentru a savura victoria din plin.

Ce a oferit Irina Fodor echipei care a câștigat imunitatea, în ediția 15 a sezonului 4 Asia Express

Cea de-a patra etapă de pe Drumul Împăraților a început cu un autostop dificil. Soarele arzător și temperaturile ridicate au îngreunat totul, dar imunitatea pusă în joc de Irina Fodor i-a ambiționat din plin pe concurenți. Au fost puși să facă rost de linguri de lemn, apoi au fost nevoiți să ceară mâncare trecătorilor, pentru a se poza. Cursa a continuat apoi cu alte și alte provocări, întâlnite la tot pasul.

Drumul către imunitate s-a dovedit a fi o adevărată probă de rezistență fizică și psihică. Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea formată din Zarug și Lorelei.

Citește și: Emi și Cuza s-au răsfățat din plin după ce au câștigat imunitatea! Ce surpriză le-a făcut Irina Fodor

Fericiți că au scăpat de riscul de-a fi eliminați în etapa a patra de pe Drumul Împăraților, aceștia au răsuflat ușurați. Dar poate că cea mai mare surpriză a fost atunci când Irina Fodor le-a oferit niște doze de bere Ursus.

La finalul unui drum istovitor, într-o zi călduroasă și plină de provocări, nimic nu stinge setea mai bine decât o răcoritoare bere Ursus.

„Felicitări nouă! Am fost absolut surpriza acestei etape pentru că nu cred că se aștepta cineva să luăm imunitatea mare”, a spus Zarug, extrem de încântat.

În fiecare etapă a competițiței, Ursus este alături de învingători, pentru ca aceștia să savureze din plin victoria. Și cum altfel mai bine, dacă nu printr-o bere rece, ce amplifică din plin satisfacția?

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 18 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri