Antena Căutare

Cum s-au răsfățat concurenții care au câștigat imunitatea în primele ediții din Asia Express, sezonul 4

După ce au câștigat imunitatea în „Asia Express” sezonul 4, Mihai Petre și soția sa, Elwira, s-au răsfățat cu un pahar de bere Ursus, dar aceasta nu a fost singura surpriză de care au avut parte.

mihai petre cu ochelari de soare Galerie
Concurenții care au câștigat imunitatea la Asia Express au avut parte de o surpriză specială | Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii „Asia Express” a început în forță pentru cele 9 echipe de concurenți și toți au aflat deja cât de dificil este să alergi printr-o țară străină fără să ai bani, telefon mobil sau acces la internet.

Cum s-au răsfățat concurenții care au primit imunitatea în sezonul 4 al emisiunii Asia Express de la Antena 1

Fiindcă au fost primii care au ajuns la punctul de întâlnire ales de Irina Fodor, prezentatoarea reality show-ului, Mihai Petre și frumoasa sa soție, Elwira, au primit o răsplată pe măsură: imunitatea! Aceștia au scăpat de grija hranei și a cazării și au primit șansa de-a dormi la hotel, de-a merge la spa și de-a savura o cină deosebită. În timp ce intrau în restaurant și s-au așezat la masă, aceștia au observat faptul că există scaune în plus.

Citește și: Asia Express, 22 septembrie 2021. Reacția unui turc după ce Zarug l-a făcut "escroc" în italiană. El și Lorelei au negociat dur

„Ce sunt locurile astea?”, a fost reacția lui Mihai Petre, atunci când a remarcat acest detaliu.

„Suntem mai mulți. Am intrat în restaurant și ne așteptam să avem masa de patru persoane. Că așa am înțeles, că o să mai vină o echipă cu imunitate. Dar e clar că sunt două echipe”, a zis Elwira, văzând cum stau lucrurile, de fapt.

Curioși, aceștia au privit cele patru scaune libere de la masă, dar și dozele în plus de bere Ursus, și au venit cu o idee neașteptată.

„Hai să facem pariuri”, a fost propunerea făcută de Mihai Petre.

Totuși, nu a durat mult și surpriza a fost una de proporții: prima care și-a făcut apariția a fost echipa formată din Lidia Buble și sora sa, Estera. Acestea au câștigat a doua imunitate pusă în joc de Irina Fodor. Totuși, surpriza inițială a crescut considerabil atunci când la masă și-au făcut apariția Alexandra Ungureanu și mama sa!

„Mamă, deci nu cred”, au reacționat concurenții, atunci când au văzut alături de cine vor putea savura o binemeritată doză de bere Ursus.

Citește și: Asia Express, 22 septembrie 2021. Emi și Cuza, criză de nervi la proba autostopului. Cum au putut să reacționeze concurenții

„Eram toți super bucuroși, dar nu înțelegeam ce se întâmplă”, a zis Elwira, la scurt timp după.

„Pe traseu suntem ceva mai bine decât atunci când am început, dar acum suntem aici pentru că mâine e ziua mamei și am primit un răsfăț în avans pentru ea. Să fim și noi cazate și să luăm cina cu voi.

„A fost o mică petrecere pentru ea, pentru ziua ei. Nu ai cum să nu te bucuri”, a zis Lidia Buble, în timp ce a ciocnit cu sărbătorita și cu ceilalți un pahar de bere Ursus.

A fost un moment cu totul și cu totul deosebit și, pe moment, cei șase concurenți s-au bucurat doar de mica lor petrecere, uitând de grija cu autostopul și de numeroasele aventuri pregătite de Irina Fodor în sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”, de la Antena 1.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Asia Express, 22 septembrie 2021. În ce ordine au ajuns concurenții după Cursa pentru Ultima Șansă. Ce veste le-a dat Ir... Concurenții au parte de experiențe culinare inedite în ediția 6 din Asia Express, sezonul 4: „Mirosea tot a cămilă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x