Antena Căutare

Cele mai amuzante faze cu Adda și Cătălin de la Asia Express! Cuplul a făcut o dezvăluire neașteptată! „Condoleanțe, ce pot să zic”

Adda și Cătălin au părăsit sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Ce mesaj au transmis, la scurt timp după ce au aflat vestea?

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin, Speak și Ștefania și-au folosit ultimele și cele mai importante resurse în călătoria lor pe Drumul Comorilor, pentru a-și asigura locul în marea finală din sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

ADDA ȘI CĂTĂLIN AU PĂRĂSIT ASIA EXPRESS, SEZONUL 3

Cele trei echipe au luptat ca să ajungă în Taipei, orașul în care se va desfășura marea finală. Câștigătorii Asia Express, sezonul 3, sunt tot mai aproape cu un pas de marele premiu.

citește și: Speak s-a prăbușit la pământ! L-au lăsat puterile la propriu, după misiunea de la Asia Express

Totuși, în ediția 35, Adda și Cătălin au fost urmăriți de ghinion și cutia de lemn a ascuns pentru ei o monedă roșie, lucru ce i-a făcut să părăsească Drumul Comorilor. Vestea i-a îndurerat pe toți, dar cei doi soți s-au declarat mulțumiți de realizările lor de la Asia Express.

Cele mai amuzante faze cu Adda și Cătălin de la Asia Express! Cuplul a făcut o dezvăluire neașteptată! „Condoleanțe, ce pot să zic”

Adda și Cătălin au părăsit Asia Express, sezonul 3

Adda și Cătălin au părăsit Asia Express, sezonul 3

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: Sorin Bontea și Răzvan Fodor au dat lovitura la Asia Express! Mina de aur le-a adus o surpriză uriașă! „Așa opulență?!”

Acesta a fost și momentul în care ne-am adus aminte de momentele în care Adda și Cătălin au trecut prin faze complet neașteptate, ce ne-au ținut cu sufletul la gură.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să savurezi cele mai amuzante momente cu cei doi concurenți!

Adda și Cătălin au părăsit Asia Express, sezonul 3! Două echipe luptă acum în marea finală... Finaliștii Asia Express primesc un ajutor nesperat! Ce arme secrete au pregătit pentru ultima bătălie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x