Antena Căutare

Speak s-a prăbușit la pământ! L-au lăsat puterile la propriu, după misiunea de la Asia Express

În ediția 35 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, concurenții au fost nevoiți să urce sutele de scări de pe Muntele Elefantului. Pe Speak l-au lăsat puterile când a ajuns la punctul de întâlnire.

Unii spun că ar fi vorba de 400-500 de trepte ce trebuie urcate pentru a ajunge în vârf, acolo unde poate fi admirată panorama.

SPEAK A CĂZUT LA PĂMÂNT, LA ASIA EXPRESS

Adda a fost încurajată de soțul său, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au fost uluiți de sportivii care urcau scările fără pic de efort, iar Speak a simțit că îl lasă puterile.

citește și: Speak și Ștefania au intrat în vorbă cu o fată și au trăit cea mai bizară coincidență, la Asia Express! „Nu-mi venea să cred ce trăiesc”

Speak s-a prăbușit la pământ! L-au lăsat puterile la propriu, după misiunea de la Asia Express

Speak s-a prăbușit la pământ, la Asia Express

Speak s-a prăbușit la pământ, la Asia Express

Concurenții au făcut selfie-ul impus de misiune, apoi au continuat să urce spre vârful Muntelui Elefantului, acolo unde i-a așteptat Gina Pistol.

În momentul când a ajuns, Speak s-a prăbușit la pământ, extenuat. Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să savurezi momentul.

Cea mai neașteptată declarație de iubire a fost făcută la Asia Express! „Ești tot ce contează pentru mine! Vreau o fetiț... Adda și Cătălin au părăsit Asia Express, sezonul 3! Două echipe luptă acum în marea finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x