Antena Căutare

Cine e Anca Țurcașiu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Prin ce transformare vrea să treacă artista

Anca Țurcașiu a decis să facă echipă cu Andreea Samson la Asia Express sezonul 7. Descoperă care este motivul pentru care artista a decis să participe la cel mai dur reality show.

colaj foto cu anca turcasiu si andreea samson si sigla asia express drumul zeilor Galerie
Anca Țurcașiu face echipă cu Andreea Samson la Asia Express sezonul 7 | Antena 1

Nouă echipe pornesc pe Drumul Zeilor de la Asia Express sezonul 7 și aventura îi va purta prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Una dintre echipele care au acceptat această provocare este și cea formată din Anca Țurcașiu și Andreea Samson.

Descoperă în rândurile de mai jos care a fost motivația lui Anca Țurcatiu, dar și ce așteptări are de la Drumul Zeilor.

Cine e Anca Țurcașiu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Care este motivul pentru care a decis să participe la show-ul de la Antena 1

Anca Țurcașiueste o actriță și cântăreață celebră din România, care a debutat încă de la vârsta de 14 ani în lumea filmului. S-a născut pe 8 mai 1970 la București și a urmat cursurile Universității de Arte din Târgu Mureș, dar și Școala Populară de Artă.

Este o reputată profesoară de muzică și a fost solistă în orchestra condusă de Petre Geambașu, din 2005. La festivalul Mamaia a câștigat premii importante în 1986, 1987 și 1988.

Citește și: Cine este Andreea Samson de la Asia Express, sezonul 7. Participă alături de Anca Țurcașiu pe Drumul Zeilor

Începând din 2011, este colaboratoare a Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian”. Este membră a juriului Concursului de operetă și musical „Trofeul Ion Dacian”.

A jucat în numere filme, seriale și spectacole precum „Miss Litoral”, „A doua cădere a Constantinopolului”, „Chicago (Teatrul Național București).

Artista și-a demonstrat din plin talentul artistic în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1. În plus, aceasta a mai participat și la alte emisiuni, precum „Nu te supăra, frate”, „Chefi la cuțite” sau „Next Star”.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Aceasta a fost căsătorită cu George Cristian în perioada1998–2020 și are un fiu.

Anca Țurcașiu a decis să participe la Asia Express sezonul 7 împreună cu prietena ei, Andreea Samson, alături de care și-a propus să trăiască din plin numeroasele experiențe pe care le va oferi Drumul Zeilor.

Ce spune Anca Țurcașiu despre Asia Express sezonul 7, de la Antena 1

Iată mai jos ce a declarat Anca Țurcașiu despre participarea sa la Asia Express sezonul 7:

„Asia Express înseamnă pentru mine dorința de a mă transforma din: “a avea” în “a fi”, așa cum este și cultura țărilor prin care ajungem. Vreau să trec prin această experiență și șansă, în același timp, pe care mi le dă viața, parcurgând acest drum fără a avea nimic, ci doar pe mine și pe cea mai bună prietenă alături. Știu sigur că Andreea și cu mine vom face tot ce putem să ne demonstrăm cine suntem cu adevărat, care e forța noastră, și puterea noastră de acceptare și de a merge mai departe”, a declarat artista.

„Acum ceva timp urmăream unul din sezoanele Asia Express și îmi spuneam că nu aș face niciodată așa ceva. Dar… niciodată sa nu spui niciodată! Iată că am ajuns în acest punct, când aventura e pe cale să înceapã și îmi dau seama că de fapt mi-am dorit mereu o experiență de genul acesta. Sunt emoționată, încrezătoare și curioasă să aflu cum este Andreea Samson în situații neașteptate, lipsită de confortul rutinei zilnice de acasă. Ştiu sigur că va fi o experiență incredibilă pentru copilul din mine, care adoră să se joace, dar și o lecție despre adaptare, curaj și empatie !!! Să înceapă Asia Express!!!”, a fost reacția Andreei Samson, prietena celebrei artiste.

Ce pact au făcut Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, pentru Asia Express. La ce înțelegere au ajuns încă de acas... Cum arată soția lui Cosmin Vîjeu de la Asia Express. Imagini alături de partenera lui din ziua în care a plecat pe Drumu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x