Antena Căutare

Cine este Andreea Samson de la Asia Express, sezonul 7. Participă alături de Anca Țurcașiu pe Drumul Zeilor

Andreea Samson este una dintre concurente din sezonul 7 Asia Express. Aceasta face echipă cu Anca Țurcașiu. Cele două se luptă pentru trofeu cu încă 8 echipe.

colaj Andreea Samson în promo Asia Expres sezonul 7, Andreea Samson într-o rochie albă cu flori roșii stând pe un leagăn, logo Asia Express Galerie
Andreea Samson acceptă provocarea Asia Express, sezonul 7, alături de Anca Țurcașiu | Antena 1, Instagram

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, Andreea Samson, Anca Țurcașiu și celelalte 8 echipe de la Asia Express vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului 7.

Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cine este Andreea Samson de la Asia Express, sezonul 7. Participă alături de Anca Țurcașiu pe Drumul Zeilor

Andreea Samson este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta a încântat publicul atât pe scena teatrelor, cât și în fața micilor ecrane.

Aceasta s-a născut la Brașov, pe 29 ianuarie 1982, și încă din copilărie a fost atrasă de actorie și artă. Potrivit unei surse, Andreea a mărturisit într-un interviu că a regizat prima piesă la vârsta de 10 ani.

„Am regizat o piesă în fața blocului, nu știu cât aveam, zece ani. Cu copiii am făcut o piesă în grădina blocului. Cu pături, cu recuzită de-acasă. Au venit părinții să ne vadă și oamenii care stăteau să aștepte tramvaiul se uitau, după un gard mare viu, la noi”, a spus ea.

Citește și: Încep filmările pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii. Radu Vâlcan a ajuns deja în Thailanda

Astfel că iubirea pentru actorie era plantată încă din copilărie. Aceasta a optat pentru cursurile unei școli de artă din orașul natal, ca mai apoi să urmeze cursurile UNATC, clasa Gelu Colceag. De-a lungul facultății, Andreea a luat parte la o mulțime de proiecte actoricești, învățând o sumedenie de tehnici. Ba mai mult, aceasta a făcut și improvizație, sub îndrumarea lui Vlad Massaci.

După absolvire, în 2005, Andreea Samson a lucrat pentru a-și construi o carieră de succes. Munca ei a fost încununată odată ce au fost premiate două filme la Cannes, filme la care a lucrat împreună cu Cristian Nemescu.

Andreea este actriță la Teatrul de Comedie din București. De-a lungul carierei sale a jucat în nenumărate piese apreciate de critici și spectatori, precum Steaua fără nume, Cântăreața Cheală, Lecția, Doi tineri din Verona, Avarul îndrăgostit, Romanțioșii sau Fluturii sunt liberi.

Actrița a primit premiul pentru Cea mai bună actriță în cadrul Festivalului Internațional al Teatrului de Studio din Pitești.

Cele mai cunoscute roluri ale sale sunt în serialele Mondenii și Atletico Textila. Aceasta a cunoscut un real succes cu multe dintre filmele în care a jucat, precum Pechinezul, Lord, regizat de Adrian Sitaru, California Dreamin sau Marilena de la P7.

Citește și: Concurenții de la Power Couple România joacă în cel mai incitant film de acțiune: „În seara aceasta, îl căutăm pe James Bond!”

Între scenă și viața de familie

Este evident că Andreea Samson are o carieră de succes, însă pe plan personal, actrița este o mămică împlinită. Aceasta își împarte timpul între scenă și familie, fiind mamă a doi copii, Arthur și Agatha.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Jojo și Andreea Samson, detalii picante din culisele „Liber ca pasărea cerului”: „De fapt, noi două suntem un cuplu!”

Aceasta încearcă pe cât posibil să-și protejeze frumoasa familie de ochii presei, iar la interviuri este reținută în ceea ce privește viața personală. Cu toate acestea, urmăritorii săi de pe rețelele de socializare pot intui cum decurg lucrurile în familia actriței, deoarece aceasta este activă și împărtășește cu ei momentele importante din viață.

Cine e Selina de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Care e numele din buletin și cu ce se ocupă iubita lui Victo... Cine este Carmen Negoiță de la Asia Express, sezonul 7. Participă alături de sora ei, Andreea, pe Drumul Zeilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x