Antena Căutare

Cine e Cosmin Vîjeu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce detalii s-au aflat despre viața concurentului

Cosmin Vîjeu a decis să facă echipă la Asia Express sezonul 7 cu Adrian Nartea. Descoperă care este motivul pentru care a decis să participe la cel mai dur reality show.

colaj foto cu sigla asia express si poza cu cosmin vîjeu Galerie
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu fac echipă la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor | Antena 1

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon. Printre cei care au decis să participe la această super aventură sunt și Cosmin Vîjeu și Adrian Nartea.

Citește și: Cine e Adrian Nartea de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce l-a determinat să plece în această aventură

Descoperă în rândurile de mai jos care a fost motivația lui Cosmin Vîjeu, dar și ce așteptări are de la Drumul Zeilor.

Cine e Cosmin Vîjeu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce detalii s-au aflat despre viața concurentului

Cosmin Vîjeu este un cunoscut actor român ce se poate lăuda cu o carieră impresionantă în domeniul artistic. S-a născut în Breaza și a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”.

Mătușa lui este celebra Monica Davidescu și aceasta a fost cea care i-a trezit pasiunea pentru teatru, încă de la vârsta de 5 ani. După studiile de specialitate, tânărul a jucat în numeroase piese de teatru.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Este și profesor la un centru de artă teatrală și, în 2017, l-am putut vedea în producția „Băieți de oraș” de la Antena 1. În trecut a lucrat inclusiv la Opera Comică pentru Copii.

Îl putem vedea producțiile „Companiei de teatru Concordia” în spectacole precum „Eu de cred, da'... tu mă minți”, „Sistemul Perfect” și „O noapte furtunoasă”. În „O noapte furtunoasă joacă alături de Adrian Nartea.

Este și profesor coordonator al trupei de teatru „Cosmos”. Are multe grupe de copii pe care îi pune în lumina reflectoarelor.

La America Express sezonul 7, el face echipă cu prietenul său, Adrian Nartea. Susține că a decis să participe la această competiție ca și când ar fi vorba depre un rol în care se va descoperi pe sine.

Ce spune Cosmin Vîjeu despre Asia Express sezonul 7, de la Antena 1

Iată mai jos ce a declarat Cosmin Vîjeu despre participarea sa la Asia Express sezonul 7:

„Sunt fericit să am un bilet în acest express. Urmăresc emisiunea de mult timp. Mi-am dorit să ajung aici și iată-mă la linia de start. Asia Express este cel mai puternic reality show, iar pentru mine înseamnă emoție, aventură, suspans și cunoaștere, înseamnă descoperirea sinelui în raport cu ceilalți. Îmi place jocul și joaca, de asta sunt actor. Dacă pe scenele teatrelor interpretez diferite personaje, vreau ca pe "marea scenă" din Asia Express să mă aduc pe mine, să mă redescopăr, să mă reinventez și să îmi depășesc limitele. Sunt curios și eu de cum voi acționa și reacționa în diferitele situații complet noi pentru mine. Am ocazia să îmi descopăr și mai bine partenerul de scenă, pe Adi, în care am încredere totală. Împreună vom reuși să străbatem drumul zeilor trecând peste diferitele provocări și obstacole. Abia aștept să îi cunosc pe ceilalți colegi de drum și ... să începem competiția. Va fi ceva unic. Ne vedem pe Drumul Zeilor”, a zis concurentul.

„Participarea la Asia Express e pentru mine o provocare pe care mi-am dorit-o de mult timp. Voiam ca oamenii să cunoască şi alt Adrian. Îmi plac la nebunie genul asta de concursuri si mai ales aventurile. Acum, că am acceptul şi susținerea fetelor mele de acasă, am zis că nu am cum să ratez această oportunitate. Eu nu am aşteptări, pentru că atunci când ai aşteptări, există riscul să fii dezamagit. Vreau doar să mă bucur, să îmi testez abilitățile și să bifez o experiență unica în viată alaturi de un bun prieten în care am incredere şi cu care râd la tot pasul. Abia aștept să fac primul pas pe Drumul Zeilor”, a fost replica dată de Adrian Nartea, prietenul lui Cosmin Vîjeu și cel cu care face echipă la America Express sezonul 7.

Cine e Adrian Nartea de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce l-a determinat să plece în această aventură... Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă colega de echipă a lui Mihai Găinușă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x