Cine e Lorelei Bratu, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4

Lorelei Bratu este mai pregătită ca niciodată să plece în experiența Asia Express alături de ceilalți 18 concurenți, însă foarte puțini știu cine este ea de fapt.

Lorelei Bratu este mai pregătită ca niciodată să plece în experiența Asia Express

Instagram / Antena 1

S-au ales prezentatorii și concurenții sezonului 4 "Asia Express", printre cei care vor apărea pe micile ecrane ale telespectatorilor se numără Lorelei și Zarug. Cei doi sunt foarte activi pe rețelele sociale și se bucură de foarte mulți admiratori.

Lorelei Bratu așteaptă cu nerăbdare să facă parte din cel mai dur reality show din România.

Citește și: Cum se pregătesc Lidia și Estera Buble pentru Asia Express. Divele sunt extrem de încântate că vor intra în competiție

Cine este Lorelei Bratu, concurenta sezonului 4 "Asia Express"

Lorelei Bratu se numără printre cei 18 concurenți ai noului sezon "Asia Express", însă foarte puțini știu că se mândrește cu o carieră de succes în industria modelingului, fiind cunoscută pentru formele sale voluptoase. Concurenta este cel mai celebru model plus-size din România, iar aspectul său fizic este de-a dreptul spectaculos.

De asemenea, Lorelei este originară din Tecuci, județul Galați. Superba șatenă se bucură de un succes răsunător și în mediul online, unde este foarte activă și își impresionează prietenii virtuale cu cele mai îndrăznețe imagini. Mai mult decât atât, Lorelei Bratu are pe contul de Instagram mai bine de 18 mii de urmăritori, semn că este apreciată de un segment mare de public.

La cei 32 de ani, concurenta are o perspectivă amplă asupra vieții. Aceasta consideră că frumusețea nu are legătură cu greutatea, înălțimea, culoarea pielii sau a părului.

Citește și: Asia Express 2021. Cum arată echipa din spatele camerelor de filmat, care alearga pe Drumul Împăraților alături de concurenți

În ceea ce privește aventura Asia Express, Lorelei este extrem de încântată că particpita în sezonul 4 alături de Zarug. Cei doi vor forma una dintre cele mai simpatice echipe și vor pleca împreună pe „Drumul Împăraților”.

În general, iau viata cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant “da” la o vacanţă prelungită pe banii altora. 😊 Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie. Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. 😊 De vis va fi!”, a declarat Lorelei.

Cine prezintă noul sezon Asia Express

Noul sezon Asia Express pornește pe "Drumul Împăraților" cu un nou prezentator.

Irina Fodor este cea care preia coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor. „Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii."

Alături de ea vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian. Așa cum i-a obișnuit pe telespectatori, Oase le va face cunoștință cu personaje locale, le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, în timp ce Marius Damian va fi în continuare povestitorul, personajul care vorbește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul, despre ineditul fiecărei țări.

Ultimele știri