Antena Căutare

Cine e Nicolai Tand de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Care este motivul pentru care a decis să participe

Nicolai Tand și Sorin Brotnei au decis să facă echipă la Asia Express sezonul 7. Descoperă care este motivul pentru care a decis să participe la cel mai dur reality show.

colaj foto cu sigla asia express si poza cu nicolai tand Galerie
Nicolai Tand face echipă cu Sorin Brotnei la Asia Express sezonul 7 | Antena 1

Nicolai Tand nu mai are nevoie de prea multe prezentări, căci el este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din România. Acesta a decis să participe la emisiunea America Express sezonul 7 alături de Sorin Brotnei.

Descoperă în rândurile de mai jos care a fost motivația lui, dar și ce așteptări are de la Drumul Zeilor.

Cine e Nicolai Tand de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Care este motivul pentru care a decis să participe la show-ul de la Antena 1

Pe Nicolai Tand am putut să îl vedem la emisiunea Super Neatza, acolo unde ne-a încântat de multe ori cu tot felul de rețete. L-am putut vedea degustând preparate și jurizând farfuriile chefilor sau ale concurenților.

Mai mult decât atât, acesta a muncit cu spor și la Nea Marin în emisiune, dar totodată și-a demonstrat talentele artistice și în cadrul show-ului Te cunosc de undeva, de la Antena 1.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Acum, Nicolai Tand a decis să accepte, poate, cea mai grea provocare de până acum: America Express sezonul 7. Acesta a decis să facă echipă cu Sorin Brotnei, pe care mulți îl știu din trupa Akcent. Se pare că pe cei doi îi leagă mai mult decât o simplă prietenie, căci îndrăgitul bucătar este nașul cântărețului.

Pentru cei care nu știu, Nicolai Tand s-a născut pe 12 aprilie 1974 în comuna Rozavlea (Maramureș). Acesta este extrem de mândru de originile sale și, deși apreciază bucătăria franceză și este un bucătar iscusit, el apreciată mult și preparatele tradiționale românești.

Citește și: Cine e Sorin Brotnei de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce legătură de rudenie există între el și Nicolai Tand

Are o bogată experiență ca bucătar și a profesat mai mulți ani în Franța. Pe lângă că este un profesionist desăvârșit în bucătărie, acesta s-a făcut remarcat și ca un bun antreprenor atunci când și-a deschis propriul restaurant. Este căsătorit cu Monica Tand și împreună au doi copii.

Ce spune Nicolai Tand despre Asia Express sezonul 7, de la Antena 1

Iată în rândurile de mai jos ce a declarat Nicolai Tand despre participarea sa la America Express sezonul 7, de la Antena 1.

„O parte din viața mea a fost un fel de Asia Express. Sunt obișnuit cu greutățile vieții, aici vreau doar să mă bucur de lucruri, locuri și oameni noi, să redescopăr la mine chestii pe care sigur le-am uitat. Îmi plac competițiile, îmi place să mă aflu în situații care mă ajută să mă autodepășesc, să dau ce-i mai bun din mine. Sorin e partenerul perfect, suntem doi moroșeni plecați pe Drumul Zeilor, doi moroșeni obișnuiți în general cu drumurile de toate felurile. În plus, anul ăsta, în aprilie, fac 50 de ani. Ce cadou mai frumos puteam să-mi fac?!”, a declarat vedeta.

„Mi se pare fain să trăiesc experiența asta alături de nașul meu, cred că e prima oară în emisiune când există genul ăsta de legătură! Sunt sigur că o să trecem prin tot felul de situații cu care altfel nu ne-am fi întâlnit niciodată și e clar că toată povestea asta o să ne lege și mai mult. Știți cum, greul unește oamenii😊 Abia aștept să înceapă! N-aș fi ratat asta pentru nimic în lume!”, a fost replica dată de Sorin Brotnei, înainte de plecarea la Asia Express-Drumul Zeilor.

Radu Ștefan Bănică, mesaj pentru o echipă de la Asia Express sezonul 7. Pe cine susține fiul lui Ștefan Bănică... Cine e Sorin Brotnei de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce legătură de rudenie există între el și Nicolai Tan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x