Antena Căutare

Cine e Sorin Brotnei de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce legătură de rudenie există între el și Nicolai Tand

Nicolai Tand și Sorin Brotnei au decis să facă echipă la Asia Express sezonul 7. Descoperă care este motivul pentru care a decis să participe la cel mai dur reality show.

colaj foto cu sigla asia express si poza cu sorin brotnei Galerie
Sorin Brotnei face echipă cu Nicolai Tand la emisiunea Asia Express sezonul 7 | Antena 1

Nouă echipe pornesc pe Drumul Zeilor de la Asia Express sezonul 7 și aventura îi va purta prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Una dintre echipele care au acceptat această provocare este și cea formată din Sorin Brotnei și Nicolai Tand.

Nu puțini știu ce legătură de rudenie există între el și celebrul bucătar. Descoperă în rândurile de mai jos ce anume l-a determinat să pornească într-o asemenea aventură.

Cine e Sorin Brotnei de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce legătură de rudenie există între el și Nicolai Tand

Sorin Brotnei s-a născut pe 15 decembrie 1980 la Baia Mare și are vârsta de 43 de ani. A devenit cunoscut în anul 2001, ca membru al trupei Akcent.

Acesta a părăsit trupa în 2013 și a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Înainte de-a cariera muzicală a avut o carieră de model și a defilat pentru importanți designeri români, precum Cătălin Botezatu sau Doina Levintza. Eș și Mihai Gruia, și el fost membru Akcent, au format trupa Two, însă ulterior Sorin Brotnei a decis să își încerce norocul în domeniul investițiilor.

Citește și: Cine e Nicolai Tand de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Care este motivul pentru care a decis să participe

După un reușit transplant de păr, acesta și-a deschis o clinică de consiliere pentr cei care sunt dornici să recurgă la o astfel de procedură și se pare că norocul i-a surâs.

În 2019 am putut să îl vedem pe acesta în emisiunea Ultimul trib, de la Antena 1. Concurentul a făcut parte din echipa Lemurii și a ajuns chiar în finală, însă nu a câștigat.

Sorin Brotnei este căsătorit cu Ramona și Brotnei și împreună au o fetiță. Naș îi este chiar Nicolai Tand, alături de care a decis să participe la Asia Express sezonul 7, de la Antena 1.

Ce spune Sorin Brotnei despre Asia Express sezonul 7, de la Antena 1

Iată în rândurile de mai jos ce a declarat Sorin Brotnei despre participarea sa la America Express sezonul 7, de la Antena 1.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

„Mi se pare fain să trăiesc experiența asta alături de nașul meu, cred că e prima oară în emisiune când există genul ăsta de legătură! Sunt sigur că o să trecem prin tot felul de situații cu care altfel nu ne-am fi întâlnit niciodată și e clar că toată povestea asta o să ne lege și mai mult. Știți cum, greul unește oamenii😊 Abia aștept să înceapă! N-aș fi ratat asta pentru nimic în lume!”, a fost replica dată de Sorin Brotnei, înainte de plecarea la Asia Express-Drumul Zeilor.

„O parte din viața mea a fost un fel de Asia Express. Sunt obișnuit cu greutățile vieții, aici vreau doar să mă bucur de lucruri, locuri și oameni noi, să redescopăr la mine chestii pe care sigur le-am uitat. Îmi plac competițiile, îmi place să mă aflu în situații care mă ajută să mă autodepășesc, să dau ce-i mai bun din mine. Sorin e partenerul perfect, suntem doi moroșeni plecați pe Drumul Zeilor, doi moroșeni obișnuiți în general cu drumurile de toate felurile. În plus, anul ăsta, în aprilie, fac 50 de ani. Ce cadou mai frumos puteam să-mi fac?!”, a declarat Nicolai Tand, nașul lui Sorin Brotnei.

Cine e Nicolai Tand de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Care este motivul pentru care a decis să participe... Ce echipă susțin Alexia și Aris Eram în noul sezon Asia Express. Puțini știau ce îi leagă de acest cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x