Antena Căutare

Răsturnare de situație în finala Asia Express, sezonul 3! Speak și Ștefania, revenire în forță

O altă misiune interesantă din finala emisiunii Asia Express poate decide sunt cei care vor deveni câștigătorii sezonului 3! De data aceasta, puțin feng shui testează răbdarea concurenților!

După uriașele crize de nervi de la misiunea cu pătratul Tangram și după ruleta cu alimente bizare, concurenții care luptă să câștige marea finală a sezonului 3 Asia Express află că trebuie să aplice niște principii feng shui pentru a aranja obiectele din încăpere, într-un anumit fel.

CÂȘTIGĂTORII ASIA EXPRESS SEZONUL 3 PRIMESC 30.000 EURO

Doar când maestrul aprobă aranjamentul vedetele din finala sezonului 3 al emisiunii Asia Express pot continua drumul.

citește și: „Zeamă de gunoi cu mortăciune”. Ruleta mâncărurilor horror i-a pus la pământ pe finaliștii Asia Express! Speak și Ștefania, scandal uriaș: „Taci, că nu mai pot”

Miza este uriașă, fiindcă fiecare secundă poate avea o importanță crucială în deznodământul final, cel în care aflăm cine a câștigat Asia Express, sezonul 3!

Surpriza este faptul că, de data aceasta, Speak și Ștefania reușesc să rezolve misiunea rapid, semn că se apropie cu pași repezi de echipa fruntașă, formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Răsturnare de situație în finala Asia Express, sezonul 3! Speak și Ștefania, revenire în forță

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, în finala Asia Express, sezon 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, în finala Asia Express, sezon 3

Urmărește clipul video de mai sus din finala sezonului 3 Asia Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Cine sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express? O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan. La capătul Drumului Comorilor este premiul de 30.000 de euro, la care au aspirat toți cei 18 concurenți.

citește și: „N-ai zis că ești Jackie Chan și ai șapte ani de ninja?!”. Răzvan Fodor a cedat! Finaliștii Asia Express se întrec la arte marțiale

Au fost nouă echipe la început de drum. După 35 de ediții spectaculoase, doar două echipe au mai rămas în competiție. Una pleacă acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, trofeul Asia Express, sezonul 3.

Telespectatorii se pot aștepta la o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei vor atinge cote maxime.

După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cele două echipe sunt gata să dea tot ce au mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express.

Vor practica wushu, vor desluși arta feng shui și vor alerga prin piețele de noapte din Taipei. Traseul până la Gina va fi extrem de complicat, iar echipa care va ajunge pe primul loc va bate gongul victoriei

Ștefania, de nerecunoscut! Concurenta a făcut o criză uriașă de nervi în finala Asia Express! Reacția lui Speak, de mili... Ultima misiune din finala Asia Express decide câștigătorii! Un anunț neașteptat îi bulversează pe concurenți: „Ce a fost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x