Antena Căutare

„Zeamă de gunoi cu mortăciune”. Ruleta mâncărurilor horror i-a pus la pământ pe finaliștii Asia Express! Speak și Ștefania, scandal uriaș: „Taci, că nu mai pot”

O nouă misiune dificilă testează rezistența concurenților rămași în finala Asia Express, sezonul 3! De data aceasta, cele două echipe trebuie să descopere ce mâncăruri au fost pregătite la ruleta Asia Express!

La misiunea de ruletă din finala Asia Express sezonul 3, concurenţii trebuie să învârtă roata de cinci ori şi să mănânce alimentul din compartimentul indicat! După ce îndeplinesc această sarcină, finaliștii trebuie să ia cheița și piesa de puzzle și să continue Drumul Comorilor!

RULETA DE MÂNCARE ÎN FINALA ASIA EXPRESS, SEZONUL 3

După ce au căutat numeroase indicii pentru a descifra coduri secrete li după ce au deprins mișcările maeștrilor Wushu de la templu, concurenții care vor să devină câștigători ai finalei Asia Express sezonul 3 trebuie să se „delecteze” cu niște surprize culinare de zile mari!

CITEȘTE ȘI: „N-ai zis că ești Jackie Chan și ai șapte ani de ninja?!”. Răzvan Fodor a cedat! Finaliștii Asia Express se întrec la arte marțiale

Intestine de porc, pepene amar, tofu împuțit, capete de pește, sânge de porc, așa sună o parte din lista de ingrediente de pe ruletă!

Rând pe rând, concurenții și-au încercat norocul la ruleta de alimente neobișnuite din finala Asia Express, sezonul 3.

„Zeamă de gunoi cu mortăciune”. Ruleta mâncărurilor horror i-a pus la pământ pe finaliștii Asia Express! Speak și Ștefania, scandal uriaș: „Taci, că nu mai pot”

Ștefania cu Speak luptă să fie câștigători la Asia Express, sezonul 3

Ștefania cu Speak luptă să fie câștigători la Asia Express, sezonul 3

Miza este uriașă și emoțiile imense, fiindcă ambele echipe au, în momentul de față, șanse egale de-a pune mâna pe trofeul Asia Express-Drumul Comorilor.

CITEȘTE ȘI: „Aah, ești vagabond”. Sorin Bontea și Răzvan Fodor, victorie după victorie în misiunea Asia Express! Speak și Ștefania au rămas în urmă

Urmărește clipul video de mai sus din finala Asia Express sezonul 3 ca să vezi cum s-au descurcat cele două echipe rămase în competiție!

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Cine sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express? O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan. La capătul Drumului Comorilor este premiul de 30.000 de euro, la care au aspirat toți cei 18 concurenți.

citește și: Speak, anunț bombă despre nunta cu Ștefania, la Asia Express! Ce i-a dezvăluit concurentul Ginei Pistol

Au fost nouă echipe la început de drum. După 35 de ediții spectaculoase, doar două echipe au mai rămas în competiție. Una pleacă acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, trofeul Asia Express, sezonul 3.

Telespectatorii se pot aștepta la o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei vor atinge cote maxime.

citește și: Sorin Bontea și Răzvan Fodor au dat lovitura la Asia Express! Mina de aur le-a adus o surpriză uriașă! „Așa opulență?!”

După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cele două echipe sunt gata să dea tot ce au mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express.

Vor practica wushu, vor desluși arta feng shui și vor alerga prin piețele de noapte din Taipei. Traseul până la Gina va fi extrem de complicat, iar echipa care va ajunge pe primul loc va bate gongul victoriei

„N-ai zis că ești Jackie Chan și ai șapte ani de ninja?!”. Răzvan Fodor a cedat! Finaliștii Asia Express se întrec la ar... Ștefania, de nerecunoscut! Concurenta a făcut o criză uriașă de nervi în finala Asia Express! Reacția lui Speak, de mili...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x