Antena Căutare

„N-ai zis că ești Jackie Chan și ai șapte ani de ninja?!”. Răzvan Fodor a cedat! Finaliștii Asia Express se întrec la arte marțiale

Mai este puțin și aflăm cine sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express! De data aceasta, concurenții din finală trebuie să descopere secretul artelor marțiale! 

Misiunea de la templul maeștrilor Wushu este de-a drpetul uluitoare și testează din plin puterea de concentrare a concurenților din finala Asia Express sezonul 3, dar și atenția la detalii, memoria și rezistența fizică.

ARTE MARȚIALE WUSHU ÎN FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Practic, fiecare echipă trebuie să observe o demonstrație de Wushu și să așeze în ordine imaginile de pe un tabel. Dar misiunea nu e așa de simplă:

citește și: „Aveți în față cea mai solicitantă cursă”. Finala Asia Express aduce concurenților o misiune plină de mister

„Ieri ați fost introduși în lumea artelor marțiale Wushu. Astăzi o să urmăriți o demonstrație de Wushu. Dar ar trebui să memorați mișcările de Wushu în ordinea în care ele au fost executate. Dar pentru a vedea demonstrația va trebui să stați amândoi într-o anumită poziție, nemișcați, pentru tot timpul pe care maeștrii vi-l vor indica. Ei vă vor arăta și poziția respective. Doar atunci când veți putea păstra poziția amândoi, o să puteți vedea demonstrația.

Apoi trebuie să puneți pozele cu aceste mișcări în ordinea în care ele au fost executate. Dacă nu este corectă atunci va trebui să stați într-o altă poziție nemișcați pentru un alt timp pe care vi-l vor indica din nou maeștrii. Și tot așa până veți reuși să puneți pozele în ordine și să puteți continua cursa, cu ajutorul plicului pe care îl veți primi. Și nu uitați să luați și cheia și piesa de puzzle cu voi”, așa sună misiunea anunțată de data aceasta de Gina Pistol.

citește și: „Aah, ești vagabond”. Sorin Bontea și Răzvan Fodor, victorie după victorie în misiunea Asia Express! Speak și Ștefania au rămas în urmă

Răzvan Fodor a simțit că cedează fizic, din cauza efortului. Cum s-au descurcat adversarii?

Urmărește clipul video de mai sus din finala Asia Express, sezonul 3, ca să vezi cum s-au descurcat concurenții la această misiune, de la templul Wushu!

„N-ai zis că ești Jackie Chan și ai șapte ani de ninja?!”. Răzvan Fodor a cedat! Finaliștii Asia Express se întrec la arte marțiale

Speak și Ștefania luptă să fie câștigători în sezonul 3 Asia Express

Speak și Ștefania luptă să fie câștigători în sezonul 3 Asia Express

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Cine sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express? O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan. La capătul Drumului Comorilor este premiul de 30.000 de euro, la care au aspirat toți cei 18 concurenți.

citește și: Speak, anunț bombă despre nunta cu Ștefania, la Asia Express! Ce i-a dezvăluit concurentul Ginei Pistol

Au fost nouă echipe la început de drum. După 35 de ediții spectaculoase, doar două echipe au mai rămas în competiție. Una pleacă acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, trofeul Asia Express, sezonul 3.

Telespectatorii se pot aștepta la o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei vor atinge cote maxime.

citește și: Sorin Bontea și Răzvan Fodor au dat lovitura la Asia Express! Mina de aur le-a adus o surpriză uriașă! „Așa opulență?!”

După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cele două echipe sunt gata să dea tot ce au mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express.

Vor practica wushu, vor desluși arta feng shui și vor alerga prin piețele de noapte din Taipei. Traseul până la Gina va fi extrem de complicat, iar echipa care va ajunge pe primul loc va bate gongul victoriei!

„Aah, ești vagabond”. Sorin Bontea și Răzvan Fodor, victorie după victorie în misiunea Asia Express! Speak și Ștefania a... „Zeamă de gunoi cu mortăciune”. Ruleta mâncărurilor horror i-a pus la pământ pe finaliștii Asia Express! Speak și Ștefan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x