Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Concurenții Asia Express, sezonul 3, ajung în triburile Igorot. "Când i-am văzut pe băieții cu oasele la gât..."

Drumul pe serpentine continuă diseară, de la 20:00, pe Antena 1, iar concurenții rămași în Asia Express - Drumul Comorilor se luptă pentru aceeași miză: imunitatea etapei cu numărul șase.

Asia Express, sezonul 3. Concurenții ajung în triburile Igorot

Cursa cu curbe strânse le va da în continuare mari bătăi de cap, iar misiunile vor fi din ce în ce mai intense, mai ales prin prisma faptului că vedetele vor face cunoștință cu ritualurile străvechi ale localnicilor: ”Unul era speriat, unul uimit, altul nu știa ce se întâmplă. Eu când am văzut că băieții aia au venit cu oasele la gât și acum 50 de ani tăiau capete de om, vă dați seama la ce m-am gândit!”.

Din 22 martie, Asia Express – Drumul Comorilor, difuzat la Antena 1 patru zile pe săptămână

În partea montană a țării trăiesc triburile Igorot, supranumiți și ”vânătorii de capete”, care urmează tradițiile antice ale strămoșilor lor. Așa se face că vedetele vor fi provocate și ele să îndeplinească ritualurile străvechi ale localnicilor, căci în această zonă majoritatea tradițiilor sunt încă păstrate cu strictețe. Prima încercare, să îmi sară genunchiul. A doua încercare, să fac displazie de șold!”, va spune Răzvan Fodor încercând să meargă pe picioroange într-una din misiunile serii. Provocarea nu va fi deloc ușoară pentru niciunul dintre concurenți, însă toți se vor ambiționa să o ducă la bun sfârșit, pentru că imunitatea mare a etapei este încă în joc. Tot în această seară, cele 4 echipe ce se vor califica la Jocul de Amuletă vor avea parte de o experiență unică, o seară inedită presărată cu tradiții Igorot, chiar în mijlocul comunității ”vânătorilor de capete”: ”Nu am mai fost niciodată în mijlocul unui trib. Nu am văzut asemenea ritualuri fix în fața mea!.

Ce echipă va obține imunitatea, dar și ce provocări vor fi nevoite vedetele să îndeplinească până la cucerirea celei mai mare mize din etapa cu numărul șase, telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la 20:00, la Asia Express- Drumul Comorilor.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video